Asociația Pacienților cu Afecțiuni Neurodegenerative din România organizează cea de-a cincea ediție a Conferinței Naționale a Tinerilor cu Scleroză Multiplă (18-40 ani), la Brașov, în perioada 18-20 noiembrie.

Evenimentul are ca obiectiv crearea unei comunități a tinerilor cu scleroză multiplă care se sprijină reciproc constant, o comunitate care să aibă cele mai noi informații și să se implice în activități de susținere a noilor diagnosticați sau a celor care se confruntă cu dificultăți în acceptarea diagnosticului.

”Vom oferi informații despre afecțiune, vor fi sesiuni de storytelling, vom vorbi despre importanța tratamentului timpuriu și aderența, beneficiile apifitoterapiei și a vitaminei D, despre nutriție și evitarea alimentelor inflamatorii, despre recuperarea medicală și multe alte surprize”, declară organizatorii.

Evenimentul va fi transmis și pe Pagina APAN, însă doar sâmbătă 19 noiembrie, restul sesiunilor și workshopurilor de vineri și duminică fiind doar pentru cei prezenți.

APAN își dorește să inspire și să mobilizeze tinerii cu SM pentru o implicare atât la nivel național cât și la nivel European, astfel având mereu acces la ultimele noutăți din domeniu. De asemenea. îi vom încuraja pe cei care vor să se implice în advocacy pentru o viață mai bună, în viitor, a persoanei cu SM.

Pentru înscriere este necesară completarea formularului de aici: https://docs.google.com/forms

Cazarea și mesele sunt asigurate de APAN pentru persoanele diagnosticate cu SM. Pentru aparținători, se va achita un supliment de 500 RON la fața locului, la organizatori, și vor beneficia de cazare și toate mesele incluse.

Pentru orice alte detalii puteți scrie la adresa de email: eduard.pletea@afectiuni-neurodegenerative.ro

 

Detalii pe Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Neurodegenerative din Romania-Facebook