Societatea Națională de Medicina Familiei (SNMF) organizează Conferința Națională Ziua Medicului de Familie 2019, în perioada 15-18 mai la Târgu-Mureș.

“Conferința Națională Ziua Medicului de Familie 2019 se înscrie într-o serie de manifestări al căror principal scop este de a veni în întâmpinarea nevoii de cunoaștere a fiecăruia dintre noi, deoarece nevoile și așteptările colegilor noștri medici de familie cresc în ritm susținut. Cu toate condițiile vitrege din ultimii ani în care asistența medicală primară a fost neglijată, marginalizată și subfinanţată, noi, medicii de familie, progresăm profesional de la un an la altul, ceea ce ne motivează să rămânem acea parte a sistemului de sănătate care aduce o minimă stabilitate sănătății populației”, a declarat Dr. Dina Mergeani, Președinte SNMF, Președinte Conferinţa ZMF 2019.

Personalităţi de marcă din domeniul medical vor prezente pentru a ne împărtăşi cu generozitate din experienţa lor, în așa fel încât, întreaga conferință se va constitui într-un dialog viu, menit să clarifice variate teme de discuție specifice Medicinei de Familie. Prin tematica abordată, Conferinţa Națională Ziua Medicului de Familie 2019 este, fără îndoială, de mare generozitate şi actualitate. Societatea Națională de Medicina Familei și Asociația Medicilor de Familie Mureș organizează această Conferință Națională dorindu-și să reunească medicii de familie din țară dar și medici de alte specialități, să informeze despre noutățile medicale și să discute despre ele și despre utilizarea lor în practica de zi cu zi.

“Colegii noștri din cadrul Comitetului Științific au pregătit o agendă diversă, scopul acestui demers fiind de a pune la dispoziția profesioniștilor din sănătate, în primul rând a celor care lucrează în asistența medicală primară, ultimele noutăți în variate domenii. De asemenea, Ziua Medicului de Familie 2019 va beneficia de o organizare ireproșabilă, cu o locație accesibilă pentru participanți și cu o bogată ofertă de locuri de cazare”, afirmă Dr. Dina Mergeani.

Evenimentul este creditat cu ore de Educație Medicală Continuă de Colegiul Medicilor din România.

 

TAXE DE PARTICIPARE
Până la 30 aprilie 2019

Membri SNMF (cu cotizația plătită pe anul 2019) – 180 lei
Non-membri SNMF – 260 lei
Rezidenți membri SNMF (cu cotizația plătită pe 2019) – 100 lei
Rezidenți non-membri SNMF – 140 lei
Asistenți medicali – 100 lei
Pensionari – 100 lei

De la 1 mai 2019

Membri SNMF (cu cotizația plătită pe anul 2019) – 200 lei
Non-membri SNMF – 300 lei
Rezidenți membri SNMF (cu cotizația plătită pe 2019) – 100 lei
Rezidenți non-membri SNMF – 140 lei
Asistenți medicali – 100 lei
Pensionari – 100 lei

Prin „membru SNMF” se înțelege medic de familie membru al oricărei organizații județene a medicilor de familie afiliată SNMF, conform http://snmf.ro/membri.htm

Taxele se achita în contul IBAN: RO60BTRL04101205P52202XX, Banca Transilvania, Sucursala Cotroceni, SNMF, CIF 7165839, specificând „TAXĂ CONFERINȚĂ ZIUA MEDICULUI DE FAMILIE”

Mai multe amănunte despre modalitățile de înscriere găsiți AICI