Asociații Pacienți – Confirmare participare

Conferința CASPA ediția 9, 26 martie 2020, București

Această acțiune face parte din programul de activități al comunitătilor business-profesionale dezvoltate de Oameni și Companii. Completând formularul de participare de mai jos, deveniți membru al Comunitatilor Oameni și Companii, calitate care vă oferă posibilitatea de a primi invitații la activitățile organizate în cadrul acestor comunităti sau alte informații relevante pentru acestea.

Comunicările noastre pot conține, uneori, și informații cu caracter comercial, furnizate de ceilalți membri ai comunităților.

Aveți în permanență posibilitatea de a solicita informații despre comunitățile din care faceți parte și puteți renunța în orice moment la calitatea de membru al comunităților noastre, în cazul în care veți dori acest lucru. În calitate de membru al comunităților Oameni și Companii vom prelucra datele dumneavoastră personale pentru a vă putea oferi serviciile corespunzătoare calității de membru.

Detalii despre modalitatea în care compania noastră prelucrează datele dumneavoastră puteți găsi aici.

PACHETUL DEDICAT ASOCIAȚIILOR  DE PACIENȚI:

  • Participare la toate lucrările conferinței pentru max 2 reprezentanți ai Asociației
  • Kitul de eveniment (include toate materialele întâlnirii)
  • Cazare 1 noapte – 26 martie 2020  (pentru Asociațiile de Pacienți din afara Bucureștiului, în limita a maxim 2 camere single/per asociație)** . Termen limită: pentru confirmările primite până pe data de 10 martie 2020
  • Catering în timpul Conferinței
  • Raportul digital post – eveniment

**Cazarea se asigură pentru reprezentanții asociațiilor de pacienți în limita a maxim 2 camere single pentru fiecare asociație și pentru confirmările înregistrate până la data de 10 martie 2020. Numărul locurilor de cazare este limitat. 

Conferinta Comunitatii Asociatiilor de Pacienti – editia 9 – 26 martie 2020, București

var res = str.replace("Microsoft", "W3Schools");