Prof. dr. Cristian Lupascu (foto), presedintele Asociației Române de Chirurgie Hepato-Bilio-Pancreatică și Transplant Hepatic, a anuntat ca cea de-a 13-a editie a congresului national al Asociatiei va avea loc la Iasi in 2019, in perioada 25-28 septembrie.

“Asteptam in toamna la Iasi peste 300 de specialisti din Romania si din strainatate, care sa dezbata si sa se informeze despre cele mai noi tehnici, tehnologii si tratamente in domeniul chirugiei hepato-bilio-pancreatice si a transplantului hepatic. Va fi un eveniment de referinta pentru chirurgia romaneasca si va rog sa va notati deja aceasta data in calendar”, a spus dr. Cristian Lupascu.

La randul sau, presedintele de onoare al Asociației Române de Chirurgie Hepato-Bilio-Pancreatică și Transplant Hepatic, prof. dr. Irinel Popescu, a subliniat ca “evenimentul se bucura de sustinerea unor institutii si organizatii medicale de prestigiu din tara si ca lideri de renume mondial se vor afla la Iasi cu ocazia Congresului, dand o valoare deosebita acestei editii”. Primul anunt despre Congres a fost trimis deja catre specialisti, urmand ca inscrierile sa inceapa in primavara.