Al XX-lea Congres Naţional de Medicină Internă va avea loc la Călimăneşti- Căciulata, între 2 și 5 aprilie 2020. Evenimentul va fi precedat de un curs pre-congres în data de 2 aprilie, iar deadline-ul pentru primirea lucrărilor este 20 ianuarie 2020.

Lucrarile se depun numai in format electronic pe site-ul Congresului, www.srmi.ro/cnmi2020. Orice altă formă de trimitere NU va fi luată în considerare.
Pentru comunicările orale (lucrări originale, prezentări de caz, lucrări ale tinerilor interniști), odată cu titlul se va trimite și rezumatul lucrării. Lucrările fără rezumat nu pot fi evaluate și nici incluse în program. Propunerile de conferințe, mese rotunde, simpozioane se trimit numai ca titlu și fiecare din cei ce le propun trebuie să ofere minimum două titluri, pentru a putea selecta și ca să se evite suprapunerile de tematică.

“Sperăm să realizăm şi în acest an un Congres în care veţi afla noutăţi ştiinţifice, soluţii ale rezolvării unor cazuri dificile, dar şi răspunsuri la unele întrebări privind activitatea dumneavoastră curentă. Aşteptam participarea dumneavoastră activă la lucrările Congresului Naţional de Medicină Internă din 2020”, a declarat Prof. Dr. Ion Bruckner, Președintele Societății Române de Medicină Internă.