Cel de-al XIX- lea Congres Naţional de Medicină Internă se va ţine la Călimăneşti – Căciulata, între 11-14 aprilie 2019. Evenimentul va fi precedat de un curs pre-congres în data de 10 aprilie. Deadline-ul pentru primirea lucrărilor este 31 ianuarie 2019.

Lucrarile se depun numai in format electronic pe site-ul Congresului, www.srmi.ro/cnmi2019. Pentru comunicarile orale (lucrari originale, prezentari de cazuri, lucrari ale tinerilor internisti sau ale studentilor) odata cu titlul se trimite si rezumatul lucrarii. Lucrarile fara rezumat nu pot fi evaluate si, deci nici incluse in program.

Propunerile de conferinte, mese rotunde, simpozioane se trimit numai ca titlu si rugam ca fiecare din cei ce propun sa ofere minimum doua titluri pentru a putea selecta si ca sa evitam suprapunerile de tematica. Aceste reguli se adreseaza si manifestarilor organizate de firmele interesate, care sunt insistent rugate sa le respecte.

“Sperăm să realizăm şi în acest an un Congres în care veţi afla noutăţi ştiinţifice, soluţii ale rezolvării unor cazuri dificile, dar şi răspunsuri la unele întrebări privind activitatea dumneavoastră curentă. Aşteptam participarea dumneavoastră activă la lucrările Congresului Naţional de Medicină Internă din 2019!”, a declarat Prof. Dr. Ion Bruckner, Președintele Societății Române de Medicină Internă.