Asociația Prader Willi din România în parteneriat cu Alianța Națională pentru Boli Rare (ANBRaRo) oferă pe platforma online a Centrului NoRo terapii și consultații medicale pentru pacienții cu boli rare. Platforma www.centrulnoro.ro a fost testată o perioadă  de 3 luni,  timp în care 62 de pacienți din țară și străinătate au beneficiat de serviciile online oferite de echipa de experți internaționali ai centrului NoRo.

NoRo este centru pilot de referință pentru boli rare în țara noastră, fiind înființat de Asociația Prader Willi din România în anul 2011. Peste 9000 de persoane au beneficiat de serviciile centrului, oferite până acum offline. Lansată oficial ieri, platforma digitală oferă acum pe lângă consultațiile medicale online acordate de medici cu experiență în bolile rare și servicii online de consiliere psihologică, socială, kinetoterapie, logopedie, instruire pentru părinți, pacienți și profesioniști.

Primii beneficiari au fost pacienți cu Myasthenia Gravis, Sindromul Prader Willi și Achondroplazia, care au avut parte de astfel de servicii.

 

Materialul integral 360medical.ro.