De peste 25 de ani, în Centrul Medical „Cristian Șerban” de la Buziaș persoanele cu hemofilie și cele cu diabet zaharat trăiesc împreună intens, în condiții de solidaritate si suport reciproc, timpul destinat tratamentului, monitorizării, educației lor medicale. Pe lângă activitatea medicală, pacienții se bucură împreună de nenumărate programe sociale organizate cu diferite ocazii: întâmpină primăvara sărbătorind împreună Ziua Mondială a Hemofiliei și tot împreună pășesc în toamnă, când Ziua Mondială a Diabetului le dă prilejul de a-și arăta solidaritatea și a oferi sprijin unii altora, lucru atât de frumos și necesar pentru ca fiecare să poată găsi puterea de a merge înainte, în tovărășia acestor două boli nu tocmai ușor de purtat. Iarna aduce cu sine și mai multă căldură, apropiere, bucurie; ea vine cu Sărbătoarea Crăciunului.

Și în 2022, cei mari și mici s-au pregătit cu spor într-un interval scurt de timp  cu colinde pentru a întâmpina cum se cuvine Micul Prunc născut în iesle. Nu a lipsit Moș Crăciun, care a venit, ca în fiecare an, cu darurile mult așteptate, provocând zâmbetele si bucuria copiilor.

Ca în fiecare duminică și în orice zi de sărbătoare din ultimii 25 de ani, nelipsit de la serbarea Crăciunului în cadrul Centrului a fost preotul din Buziaș, care le-a împărtășit celor prezenți informații despre însemnătea zilei și le-a oferit un cuvânt de binecuvântare, care a pătruns în mintea și sufletul tuturor pacienților de la Buziaș.