Luni, 25 ianuarie 2021, începând cu ora 14.00 vă așteptăm la cea de-a patra întâlnire digitală a Comunității Asociațiilor de Pacienți – Caspa.ro, pe platforma Zoom, pentru a discuta împreună cu echipa Hope and Homes for Children despre provocările strângerii de fonduri pentru orice ONG.

Alături de Robert Ion, Director Fundraising și Comunicare la Hope and Homes for Children vom afla cum au reușit să scrie proiecte care să le aducă finanțări substanțiale, care sunt tipurile de finanțări la care putem apela, ce greutăți ne stau în cale și ne pot descuraja.

Pentru a vă înscrie la dezbatere vă rugăm completați formularul de participare disponibil AICI.

Detalii suplimentare despre întâlnire sunt disponibile pe pagina evenimentului, accesibilă AICI.

Întâlnirile Comunității Asociațiilor de Pacienți – Caspa.ro au loc în fiecare lună și au ca principal obiectiv dezbaterea problemelor cu care se confruntă reprezentații asociațiilor de pacienți din România, dar și identificarea unor posibile soluții care să conducă la schimbări în bine pe termen lung și mai ales care să fie benefice pentru întreaga comunitate de pacienți și pentru sistemul de sănătate din România.

Comunitatea Caspa.ro este un proiect Oameni și Companii dezvoltat din iunie 2015, cu susținerea partenerilor: Alliance Healthcare RomâniaAlphega FarmaciePfizerRegina MariaLiamed, Boehringer Ingelheim și Spitalul Sf. Constantin din Brașov.