Inca din 2016, si in Romania exista posibilitatea pentru oricine sa-si “daruiasca” ziua de nastere pentru cineva sau pentru o cauza caritabila.
De ce? Pentru ca e un mod simplu de a ajuta comunitatea din care faci parte si in loc de cadourile obisnuite de ziua ta, prietenii pot sa faca o donatie catre o cauza aproape de inima ta, astfel incat toata lumea “castiga” emotii frumoase. Vei avea parte astfel de cea mai frumoasa aniversare. Pentru ca nimic nu e mai frumos decat sa imparti bucuria cu cei care au nevoie de sprijin.

Anul acesta, Nicoleta Orlea – Coordonatorul Departamentului Fundraising al Asociaitie Autism Voice a decis sa-si daruiasca ziua de nastere pentru copiii cu autism din cadrul centrelor de terapie ale Autism Voice, pentru ca cei 200 de copii care vin zilnic pentru terapie si au nevoie mereu de stimulare noua.
“Astfel, m-am gandit ca e cea mai perfecta campanie prin care pot transforma un eveniment personal intr-un eveniment virtual ce poate ajuta sute de suflete nevinovate.
Din banii pe care imi doresc sa-i strang in urmatoarele zile, vreau sa putem achizitiona:

  1. jucarii;
  2. carti de povesti si de colorat;
  3. materiale de arts&crafts;
  4. jocuri.

Totul se desfasoara online si in siguranta pentru oricine doreste sa se implice. Artimetic vorbind, in cazul meu, tot ce este nevoie e ca 62 de prieteni sa daruiasca 50 de lei sau 31 de prieteni sa daruiasca 100 de lei pentru 200 de copii cu autism. Simplu si usor!”

Puteți dona aici

Cel mai frumos dar pe care i-l puteti face Nicoletei este sa fiti alături de ea si sa donati banii catre acesta cauza, a copiilor cu dizabilitati neuro-psihice si comportamentale. Online, prin plata cu cardul, pe pagina de donații deschisă pe Galantom.ro aici: https://autismvoice.galantom.ro/fundraising_pages/view?id=14057