Miercuri, 31 ianuarie 2024, de la ora 17.00 învățăm care sunt tipurile de pompe de insulină și beneficiile acestei terapii la webinarul Rodiabet, alături de dr. Anamaria Meaucă, medic diabetolog. Este o ediție organizată de Rodiabet cu susținerea Medtronic și dedicată persoanelor cu diabet zaharat de tip 1, în care învățăm cum putem folosi tehnologia în avantajul nostru. Înscrierile sunt în continuare deschise pe pagina evenimentului: Poți controla diabetul: Beneficiile terapiei cu pompa de insulina. Schimbarea setului de infuzie – Rodiabet.

Din momentul apariției primei pompe de insulină, în urmă cu 40 ani, tehnologia a parcurs un drum lung în managementul diabetului. Pompele de insulină au continuat să evolueze, au devenit tot mai performante și inteligente și sunt astăzi instrumente esențiale în gestionarea diabetului zaharat. Cu ajutorul lor veți avea un control mai bun al glicemiei, flexibilitate crescută în gestionarea tratamentului și o viață mai activă.

Webinarul va avea loc pe platforma Zoom, miercuri 31 ianuarie 2024, începând cu ora 17.00, iar pentru a primi linkul de conectare este suficient să completați formularul de participare disponibil aici: Poți controla diabetul: Beneficiile terapiei cu pompa de insulina. Schimbarea setului de infuzie – Rodiabet.

Întâlnirea este organizată de Rodiabet și Medtronic, cu susținerea asociațiilor Type 1 DreamersAsociația Diabeticilor din Reșița – Caraș Severin și a ACES – Asociație pentru consiliere și educație în sănătate.