Comunitatea RoDiabet se întâlnește miercuri, 28 septembrie 2022, de la ora 18.00 la Ora Pacientului Rodiabet, pentru a discuta despre ”Diabet și sănătatea inimii, alături de 4 invitați speciali: conf. dr. Anca Pantea Stoianșef lucrări dr. Ștefan Busnatudr. Delia Reurean Pintilei și psihologul Cristina Petruț. Înscrierile sunt deschise pe pagina întâlnirii disponibilă aici:  https://www.rodiabet.ro/webinar-ora-pacientului-editia-25/.

Când ai diabet ești mai expus riscului pentru bolile de inimă. Dacă nivelul zahărului din sânge este ridicat pentru o perioadă mai lungă de timp, vasele de sânge încep să se deterioreze, iar asta poate duce la complicații grave ale inimii. Iar asta are rezultate grave: la fiecare 80 secunde, un pacient cu diabet zaharat este internat pentru o complicație cardiovasculară.

Te așteptăm la Ora Pacientului Rodiabet pentru a afla:

Participarea este GRATUITĂ și se realizează prin înscrierea pe platforma RoDiabet, completând Formularul de participare de AICI.

Poți urmări Ora Pacientului RoDiabet și live pe pagina de Facebook RoDiabet, aici: Diabetul si sanatatea inimii: Ora Pacientului RoDiabet | Facebook.

Te așteptăm la Ora Pacientului RoDiabet pentru a afla direct de la invitații noștri speciali mai multe informații despre ”Diabet și sănătatea inimii”. Ora Pacientului RoDiabet este o inițiativă a Platformei RoDiabet dezvoltată din mai 2020 cu susținerea partenerilor: Alliance Healthcare România, Alphega FarmacieBoehringer Ingelheim, Dahna, FADR- Federația Asociațiilor Diabeticilor din România, LiamedMedtronic, Novo Nordisk și Worwag Pharma.