Populația globală îmbătrânește rapid și se estimează că până în 2050, una din șase persoane va avea peste 65 de ani.

3 speakeri reputați, cu specializări diferite, un medic geriatru, alături de un neuorolog și un diabetolog, vor discuta despre abordarea corectă a complexelor probleme de sănătate cu care se confruntă pacientul geriatric, la Ora Specialistului din 23 mai, începând cu ora 18.00, pe platforma Zoom. Înscrierile și detalii suplimentare sunt disponibile aici: Provocările îngrijirii pacientul geriatric – MedicalManager.ro.

Pacienții geriatrici prezintă adesea mai multe afecțiuni cronice, cum ar fi hipertensiunea arterială, diabet, neuropatie, artrită și tulburări cognitive. Concentrarea pe soluții practice în îngrijirea geriatrică este extrem de importantă și va avea impact direct asupra rezultatelor obținute de pacient și a eficienței asistenței medicale.

Vino la Ora Specialistului Geriatrie, pentru a afla despre:

 

Ora Specialistului Geriatrie este un eveniment profesional, dedicat medicilor, asistenților medicali și tuturor profesioniștilor din domeniul medical preocupați de îngrijirea pacientului geriatric. Înscrierile sunt GRATUITE și se realizează prin completarea formularului disponibil aici:  Provocările îngrijirii pacientul geriatric – MedicalManager.ro!

Te așteptăm la Ora Specialistului, joi, 30 mai 2024, începând cu ora 18.00, pentru a învăța cum să gestionăm corect problema complexă a pacientului geriatric, o temă vitală într-o lume în care populația îmbătrânește, iar nevoile și cerințele persoanelor în vârstă devin tot mai importante pentru sistemele de sănătate.