Dezbaterea ”Parteneriate în slujba binelui. Împreună pentru copii vulnerabili ai României” va fi evenimentul la care învățăm de la invitații noștri, Ema Bădângă (Coordonator Donatori Individuali, Hope and Homes for Children) și Anca Negulici (Farmacist, Farmacia Thea Brașov) cum au reușit să adune oameni buni, să obțină finanțări și să schimbe lucruri prin proiectele pe care le susțin. Înscrierile sunt deschise pe pagina întâlnirii, disponibilă aici: https://www.caspa.ro/parteneriate-in-slujba-binelui/.

Vă așteptăm la dezbaterea Caspa.ro pentru a învăța din experiențele invitaților noștri dar și pentru a încerca să găsim soluții pentru proiecte comune, în care să ne implicăm și să demonstrăm că împreună suntem mai puternici și putem face diferența în viața persoanelor vulnerabile din România.

Întâlnirea este organizată de Caspa.ro și EventsMax.ro, împreună cu partenerii speciali ai ediției, Hope and Homes for Children și Farmaciile Alphega. Susțin activitățile comunității asociațiilor de pacienți Caspa.ro partenerii de la Alliance Healthcare RomâniaPfizer RomâniaLiamedDiabetaPharmachat, Verde Clinic și Nord – Grupul medical Provita.