Miercuri, 2 noiembrie, de la ora 14.00, discutăm despre Prevenție și Educație pentru Sănătate în Comunitatela întâlnirea comunității Asociațiilor de Pacienți – Caspa.ro, alături de invitații speciali de la Fundația Comunitară Buzău și Farmaciile Alphega.

Dezbaterea este organizată în cadrul comunității Caspa.ro – Comunitatea Asociațiilor de Pacienți din România, iar participarea este gratuită, completând formularul disponibil AICI.

Fraza ”este mai ieftin să previi decât să tratezi” poate părea demodată sau prea des utilizată, dar noi credem că este mai adevărată decât oricând. Este necesar să facem educaţie pentru sănătate şi să promovăm sănătatea și acțiunile de prevenție în România. Iar schimbările mari încep întotdeauna cu pași mici și cresc încet, pe măsura implicării celor mulți.

De aceeași părere sunt și partenerii de la Fundația Comunitară Buzău, care cu sprijinul Farmaciilor Alphega au dat startul unui proiect de educație pentru sănătate în comunitate.

Vor fi alături de noi trei invitați speciali deosebiți, moderați de Ines Nerina, blogger, antreprenor și președinte de asociație de pacienți:

Vino la dezbatere și află cum te poți implica și tu sau cum poți de folos pentru comunitatea sa.

Detalii suplimentare pe pagina întâlnirii, disponibilă aici: Caspa.ro – Dezbatere Video, ediția 16 digital (24) – CASPA – Comunitatea Asociaţiilor de Pacienţi!

 

Comunitatea CASPA.RO – Comunitatea Asociațiilor de Pacienți

Întâlnirea din 2 noiembrie este parte a activităților comunității Caspa.ro – Comunitatea Asociațiilor de Pacienți, dezvoltată de Oameni și Companii din iunie 2015 cu susținerea partenerilor: Alliance Healthcare RomâniaPfizerRegina MariaBoehringer IngelheimAlphega Farmacie.

Din septembrie 2017 comunitatea beneficiază de propria platformă digitală, unde reunim proiectele, programele și toate inițiativele asociațiilor de pacienți. Săptămânal cele mai importante știri sunt reunite într-un newsletter transmis gratuit abonaților, la care vă puteți înscrie AICI.