Programul CRED în Medicină este o inițiativă ce aspiră la o schimbare în relația dintre cadrele medicale și pacienți sau familiile acestora. CRED reprezintă o abordare multidisciplinară pentru îmbunătățirea calității îngrijirii medicale, cu patru valori fundamentale la baza sa: Comunicare, Respect, Etică și Demnitate.

De ce ar trebui să devii parte din comunitatea CRED?

  1. Atragem atenția împreună asupra nevoii unui mediu de relaționare medicală mai eficient, uman și orientat către pacient. Standardele ridicate de comunicare, respect, etică și demnitate sunt pietrele de temelie pentru un sistem de sănătate mai performant.
  2. Fiecare din noi, la un moment dat, este pacient sau are o persoană dragă care se află în nevoie de îngrijire medicală. Susținând CRED, contribuiți la asigurarea unui tratament mai bun și la respectarea demnității și drepturilor fiecărui pacient.
  3. Făcând parte din comunitatea CRED, vă alăturați unui grup de oameni cu aceleași valori și perspective. Puteți schimba experiențe, puteți învăța de la alții și puteți contribui la schimbarea în bine a sistemului medical.

Cum poți să te implici:

  • Participi la evenimentele din cadrul Programului și poți învăța mai multe despre ce înseamnă o îngrijire medicală mai bună și cum poți contribui la implementarea aceasteia.
  • Dacă ai avut experiențe personale sau profesionale legate de comunicare sau etică în sănătate, împărtășește-le pentru a ajuta la crearea unei baze de cunoștințe și schimb de experiențe.

Împreună, putem face diferența în îmbunătățirea sistemului de sănătate și în asigurarea că fiecare pacient își cunoaște drepturile și primește îngrijirea de calitate și respectul pe care îl merită. Alătură-te comunității CRED astăzi și fii parte din această schimbare pozitivă!

Pentru mai multe informații despre Program, vizitați www.credinmedicina.ro.

Pentru a deveni parte din comunitatea CRED în Medicină, accesați formularul următor: https://www.credinmedicina.ro/formular-inscriere-cred/.