Dr. Alina Spinean, medic specialist în diabet, nutriție și boli metabolice, a acordat portalului RoDiabet un in interviu cu ocazia evenimentului INTERDIAB 2020, în care a spus, printre altele: “Complicațiile pacienților cu diabet pot fi macrovasculare cât și microvasculare. Asta înseamnă boli de inimă, boli vasculare, boli renale, boli oftalmologice și neurologice. Toate aceste complicații trebuie supravegheate de către medicul diabetolog, iar ulterior, pacientul trebuie trimis către specialitățile conexe, pentru că diabetul este o boală a întregului organism și afectează toate sistemele.”

Asociația pentru Studii Reno-Metabolice și Nutriționale (ASRMN) a organizat în perioada 5-7 martie 2020 cea de-a șasea ediție INTERDIAB – Conferința Internațională Managementul Interdisciplinar al Diabetului Zaharat și Complicațiilor Sale, la Hotel Crowne Plaza din București.

În calitate de partener media al acestui eveniment, portalul Rodiabet.ro, editat de Oameni și Companii, a fost prezent cu un stand propriu la conferința INTERDIAB, urmărind deschiderea de noi punți de comunicare cu medicii specialiști diabelogi din țară și de peste hotare.

Împreună cu Ines Nerina, unul dintre cei mai de succes vloggeri de sănătate din România, Rodiabet a transmis de la INTERDIAB interviuri video în exclusivitate cu speakerii conferinței.

Pentru a fi mereu conectați cu noutățile din domeniul diabetologiei, abonați-vă la Newsletterul săptămânal al platformei RODIABET și urmăriți pagina de Facebook Rodiabet.