“O infuzie subcutanată continuă de insulină este cel mai bun mod în care poți mima funcția normală a pancreasului. Dacă, de exemplu, pacientul cu diabet vrea să alerge, doza de insulină livrată pe perioada alergării se poate reduce astfel încât să se prevină hipoglicemia”, spune Dr. Delia Reurean Pintilei, medic specialist în Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, în interviul realizat de echipa RoDiabet și Ines Nerina cu ocazia Conferinței Interdiab.

Asociația pentru Studii Reno-Metabolice și Nutriționale (ASRMN) a organizat în perioada 5-7 martie 2020 cea de-a șasea ediție INTERDIAB – Conferința Internațională Managementul Interdisciplinar al Diabetului Zaharat și Complicațiilor Sale, la Hotel Crowne Plaza din București.

În calitate de partener media al acestui eveniment, portalul Rodiabet.ro, editat de Oameni și Companii, a fost prezent cu un stand propriu la conferința INTERDIAB, urmărind deschiderea de noi punți de comunicare cu medicii specialiști diabelogi din țară și de peste hotare.

Împreună cu Ines Nerina, unul dintre cei mai de succes vloggeri de sănătate din România, Rodiabet a transmis de la INTERDIAB interviuri video în exclusivitate cu speakerii conferinței.

Pentru a fi mereu conectați cu noutățile din domeniul diabetologiei, abonați-vă la Newsletterul săptămânal al platformei RODIABET și urmăriți pagina de Facebook Rodiabet.