Conferința Spital-Connect, ce va avea loc în perioada 23-25 noiembrie 2022, la Predeal, este un eveniment de referință pentru domeniul sanitar, dar și o întâlnire tradițională a comunității de management de spitale publice din România. Conferința face parte din programul de comunicare profesională Management Medical Modern în Spitalele Publice, lansat de Oameni și Companii în 2007 și ajuns la a 27-a ediție.

“Vă aștept la Conferința Spital-Connect, eveniment ce vine în continuarea Programului Național de Management Medical Modern în Spitalele Publice, organizat de Oameni și Companii, care a devenit deja o tradiție. Aceste întâlniri au prilejuit un important și util schimb de experientă între managerii spitalelor din întreaga țară, posibilitatea discutării unor strategii comune de abordare a unor probleme controversate sau mai puțin clare din punct de vedere legislativ”, menționează Dr. Vasile Cepoi, fost ministru al Sănătății și fost președinte al ANCMS.

Detalii despre alocutorii invitați și opțiunile de participare la Spital-Connect sunt disponibile pe platforma SpitalConnect.ro. Reprezentanții instituțiilor publice (spitale sau alte organizații din domeniul sanitar) se pot înscrie prin completarea formularului de participare disponibil aici.