Într-o piață auto în continuă evoluție, achiziția unei mașini, fie pentru uz personal, fie pentru flote, trebuie să fie o decizie informată și rațională. Anul trecut, 18% dintre europeni au ales o mașină chinezească, dar ce se ascunde în spatele acestei tendințe? Te invităm să descoperi răspunsul la webinarul  “Maximizează-ți economiile: beneficiile achiziției unei mașini chinezești“, care va avea loc pe 18 iulie, de la ora 16.00, pe Zoom.

Înregistrează-te gratuit aici.

De ce să participi?

  • Economii semnificative: Află cum poți economisi prin costuri inițiale mai mici și întreținere eficientă. Mașinile chinezești oferă un raport calitate-preț excelent, care poate reprezenta o soluție economică avantajoasă atât pentru indivizi, cât și pentru companii.
  • Tehnologii de ultimă generație: Explorează inovațiile tehnologice care fac din mașinile chinezești o alegere competitivă. Producătorii chinezi au investit masiv în dezvoltarea de tehnologii avansate, inclusiv în domeniul vehiculelor electrice și al sistemelor autonome.
  • Calitate fără compromisuri: Descoperă standardele de performanță și eficiență redefinite de producătorii chinezi. De la design la fiabilitate, mașinile chinezești sunt acum comparabile cu cele mai bune modele internaționale.

Invitații noștri speciali:
🎙️ Gabriel Manolache: Președinte al unui grup de companii care distribuie un portofoliu larg de branduri auto europene, americane și chinezești.
🎙️ Sorin Vicol: Expert în leasing auto, gata să dezvăluie cele mai avantajoase opțiuni de finanțare.
🎙️ Constantin Rudnițchi: Moderatorul nostru experimentat, care va ghida discuțiile pentru a asigura o experiență informativă și interactivă.

Subiectele discutate vor include:

  • Economii reale și costuri de întreținere
  • Analiza detaliată a costurilor asociate deținătorilor de mașini chinezești.
  • Posibilități de finanțare avantajoase
  • Cele mai bune soluții de leasing și finanțare disponibile pe piață.
  • Inovații tehnologice din China
  • Cum schimbă aceste inovații peisajul auto global și ce impact au asupra consumatorilor.

Webinarul va oferi informații esențiale pentru toți cei interesați de achiziția unei mașini.  Indiferent dacă ești un consumator individual sau un manager de flotă, acest webinar este conceput pentru a răspunde nevoilor și întrebărilor tale. Înregistrarea este gratuită, așa că nu rata această ocazie unică de a-ți maximiza economiile și de a afla despre cele mai recente inovații din domeniul auto.

Întâlnirea este parte a unui program de comunicare profesională derulat de Oameni și Companii și EventsMax.ro pentru comunitatea pasionaților de domeniul auto. Te poți abona la newsletter aici pentru a primi pe e-mail informații despre întâlnirile din program, dar și alte evenimente auto.