Informațiile privind tulburările rare de sângerare și terapiile noi sunt tot mai numeroase. Acestea vin în diferite forme, astfel procesul de informare devine mai complicat atunci când căutați răspunsuri, care de multe ori se pot dovedi confuze. Acesta este motivul pentru care EHC (European Haemophilia Consortium) a finalizat un amplu proiect, ce a constat în analiza tuturor soluțiilor oferite de ultimii ani de cercetare și a articolelor publicate în acest timp în publicații specializate, din surse de încredere, pentru a crea ‎‎EHCucate‎‎ – o aplicație educațională și dinamică adaptată pentru pacienții cu hemofilie și alte tulburări rare de sânge.

EHCucate asigură o navigare accesibilă și facilă prin conținutul educațional din aplicația mobilă, cu un glosar extins de termeni. Dacă doriți, puteți salva în librăria virtuală acele subiecte ce v-au atras atenția, puteți să vă îmbunătățiți și testa cunoștințele cu diverse chestionare. De asemenea, aveți posibilitatea să explorați o varietate de suporturi media din aplicație, să urmăriți evoluția stării dvs de sănătate, să verificați sugestiile autorilor pentru o explorare ulterioară a unor teme de interes.

EHCucate este practic un complex depozit de resurse informaționale și un instrument educațional pentru pacienți, rudele pacienților și pentru toți cei interesați de terapii noi, inovatoare, în domeniul tulburărilor de sângerare rare.‎

‎Acum puteți descărca aplicația direct din ‎‎iOS App Store‎‎ și ‎‎Android Google Play.‎

Sursa: European Haemophilia Consortium (EHC)