Joi, 17 februarie 2022, de la ora 17.00 comunitatea Hemofilie.ro discută despre evaluările periodice și importanța aderenței la tratament la persoanele cu hemofilie, la Ora Pacientului cu Hemofilie, ediția 6.

Vor fi alături de noi, pentru a ne explica exact ce presupun aceste evaluări, cât de importantă este asigurarea unui tratament corect și constant și care sunt semnele care să ne îngrijoreze, medicii hematologi dr. Florica Ghilezan de la Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara și dr. Adina Trăilă de la Centrul European de tratament al hemofiliei Buziaş, alături de Daniel Andrei, Președintele Asociației Române de Hemofilie și dr. Diana Lighezan, moderatorul webinarului nostru.

Înscrierile sunt deschise pe pagina întâlnirii de pe platforma Hemofilie.ro, disponibilă AICI.

Hemofilia este o afecțiune cu impact major asupra calității vieții pacienților și familiilor lor. Odată cu diagnosticul apar multiple restricții, episoade de sângerare, internări repetate sau complicații dureroase. Viața familiei pacientului cu hemofilie se modifică substanțial. Ultimii ani au adus însă progrese importante în tratamentul persoanelor cu hemofilie și speranța pentru o viață aproape normală, cu condiția administrării corespunzătoare a tratamentului accesului la îngrijire.

Vă așteptăm la Ora Pacientului cu Hemofilie pentru a învăța împreună cum să avem grijă de persoanele cu hemofilie!

Despre Ora Pacientului cu Hemofilie

Întâlnirea din 17 februarie este organizată de Asociația Română de Hemofilie și platforma Hemofilie.ro, cu susținerea partenerilor: Novo Nordisk, Pfizer, Alliance Healthcare, Roche, Regina Maria și Alphega Farmacie.

 

Despre ARH- Asociația Română de Hemofilie

Asociația Română de Hemofilie (ARH) a fost înfiinţată în anul 1992 și reprezintă interesele pacienților cu hemofilie și boala von Willebrand din România (www.hemofilic.ro). ARH este afiliată ca membru la Federația Mondiala de Hemofilie (www.wfh.org) iar pe plan european în cadrul Consorțiului European de Hemofilie (www.ehc.eu).

Despre Hemofilie.ro

Hemofilie.ro este platforma dedicată persoanelor cu hemofilie și specialiștilor hematologi preocupați de această afecțiune, dezvoltată de Oameni și Companii din 2020. Din septembrie 2020 platforma beneficiază de un newsletter lunar gratuit la care vă puteți înscrie AICI.

Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +130 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.