Vezi la ce evenimente medicale ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare, în funcție de domeniul tău de interes! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente din domeniu.

În acest an, Conferința Asociației Române de Psihiatrie și Psihoterapie se va desfășura în perioada 22-25 mai, la Hotel Timișoara.

Chirurgia valvulară minim invazivă este tema abordată în cadrul unui nou webinar „Ora Specialistului”, care se va desfășura miercuri, 22 mai, de la ora 15:00, pe ZOOM. Webinarul va explora în profunzime tehnici și aspecte esențiale ale chirurgiei valvulare minim invazive, abordând detaliat și multidisciplinar procedurile, avantajele și rezultatele acestei abordări chirurgicale moderne.

Soma Clinic by NORD marchează o nouă etapă în explorarea frumuseții autentice și a combaterii presiunilor sociale și standardelor nerealiste, prin lansarea Programului „Mereu TU”. Cocktailul de lansare a programului va avea loc în 22 mai, începând cu ora 18.00, oferind o oportunitate unică de a descoperi și de a sărbători frumusețea, într-un mediu plin de inspirație și solidaritate.

Tot pe 22 mai, EventsMax vă invită miercuri, începând cu ora 18.00 la un nou webinar din seria Ora Specialistului – Chirurgie Maxilo-Facială.

Joi, 23 mai, are loc webinarul Rolul GKS în Neurochirurgia Modernă. Acesta se adresează medicilor din diferite specialități, iar participarea acestora este GRATUITĂ, cu condiția completării formularului de înregistrare.

Tot pe 23 mai, vă invităm la o discuție despre Steatoza hepatică: Călătorie prin labirintul metabolic – Ora Specialistului Rodiabet. Steatoza hepatică și afecțiunile sale asociate au un impact semnificativ asupra sistemelor de sănătate și economiilor globale, ceea ce face ca monitorizarea și gestionarea sa eficientă să fie extrem de importante.

În perioada 24-26 mai, are loc Conferința Națională „Îngrijirea Paliativă la interfața cu medicina curativă”.

Conferința Națională de Reabilitare Ortopedică si Medicină Sportivă va avea loc în perioada 25-26 mai în format hibrid.

Pe 25 mai, APAN România organizează cea de-a șaptea ediție a conferinței World MS Day 2024 — Un parteneriat cu scleroza multiplă.

De asemenea, pe 26 mai, va avea loc Maratonul Sănătății la Cluj-Napoca. Împreună cu experți din domeniul medical, veți afla sfaturi și recomandări utile despre cum să protejăm sănătatea copiilor. Părinții vor avea ocazia să-și împărtășească experiențele și să pună întrebări specialiștilor invitați.

Aici găsiți mai multe detalii despre acestea, respectiv multe alte evenimente care v-ar putea interesa.

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .