Vezi la ce evenimente medicale ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta, în funcție de domeniul tău de interes! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente din domeniu.

Primul webinar Ora Pacientului Rodiabet din acest an va fi o ediție dedicată tehnologiei, la care vom învăța de la medicul diabetolog dr. Anamaria Meaucă – Consultmed Iași și consultantul Rufio Horvath – Medtronic, care sunt beneficiile utilizării pompelor de insulină, ce tipuri de pompe există și care sunt diferențele dintre ele.

Webinarul Explorarea imagistica si solutii terapeutice in afectiuni septice se va desfășura pe 19 ianuarie și va distribui participanților participantii informatii valoaroase privind importanta acestei probleme, aspecte ce cuprind rolul ultrasonogafiei si al imagisticii complementare in depistarea surselor de septicemie si abordarea solutiilor terapeutice potrivite pentru fiecare pacient.

Atelierul „GastroNews: from bench to bedside” are loc în perioada 19 – 20 ianuarie și este o călătorie de două zile în cele mai recente evoluții în gastroenterologie, hepatologie, endoscopie și ultrasunete.

ACES- Asociația pentru Consiliere și Educație în Sănătate a pregătit cursurile și trainingurile pentru prima jumătate a lui 2024. Prima întâlnire a cursului cu tema Cum să-ți pui pacienții pe pompă de insulină este pregătită pentru perioada 19 – 21 ianuarie

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .