Vezi la ce evenimente medicale ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta, în funcție de domeniul tău de interes! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente din domeniu.

Societatea Națională de Medicina Familiei organizează pe 23 ianuarie Sesiunea Grupurilor Diabet Zaharat, Nutriție, Boli Metabolice și NefroMF. Se vor susține prezentări științifice de actualitate, susținute de medici cu specialitatea Medicină de Familie, membrii în grupurile de lucru, în care se va discuta despre diagnosticul și monitorizarea pacienților cu patologii din sfera diabetului a bolilor metabolice sau renale.

Cursul Disfuncții ATM și Colaborare Interdisciplinară are scopul de a consolida colaborarea și înțelegerea între domenii aparent separate: stomatologie, ORL și optometrie. Disfuncțiile articulației temporo-mandibulare (ATM) pot avea impact asupra sănătății globale a pacienților, iar acest curs se concentrează pe explorarea interconexiunilor dintre aceste domenii și beneficiile aduse de abordarea lor unitară.

Avantyo – Institutul de Cercetare Clinică organizează, pe 26 ianuarie, un modul de pregătire avansată pentru Clinical Research Associate.

Tot pe 26 ianuarie va fi organizat webinarul cu tema Tratament si intervenții in afectiuni septice care se adreseaza unei categorii largi de specialitati clinice, medicina de urgenta, anestezie terapie intensiva, chirurgie generala, pediatrie, radiologie si imagistica medicala, medicina interna, gastroenterologie, medicina de familie, medicina generala adulti si alte specialitati clinice, cu sau fara atestat de studii complementare in ultrasonografia generala.

În perioada 27 – 28 ianuarie se desfășoară, online, Târgul de terapii pentru copii, în care Asociația Terapia Mami și Bebe, un concept exclusiv pediatric prezintă părinților informații utile despre o anumită metoda dintre abordările terapeutice in neuroreabilitarea pediatrica, cum se implementează in practica, pentru ce cazuistica se abordează o metodă, rezultate din practica.

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .