Vezi la ce evenimente medicale ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare, în funcție de domeniul tău de interes! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente din domeniu.

Plămânii sunt la fel de importanți ca aerul și fiecare respirație contează. Comunitatea Caspa.ro organizează pe 26 februarie webinarul cu tema Air 7 – vitamina plămânilor și bolile cronice unde vom învăța: cum putem să ne protejăm plămânii și sistemul respirator; cum prevenim ca iritanții care vin pe cale aeriană să ne afecteze plămânii; cum putem preveni bolile respiratorii prin consolidarea propriilor forțe de protecție.

În perioada 27 – 28 februarie, Societatea Română de Pediatrie organizează A 4-A Ediție Expert Meeting Forum în Pediatrie, online.

Pe 27 februarie, de la ora 17.00 se va desfășura o nouă întâlnire a comunității Rodiabet, cu tema Terapia cu pompa de insulină: Aplicații & Schimbarea setărilor, unde se va discuta despre: aplicațiile utilizate împreună cu pompa de insulină: aplicație pacient/aplicație aparținător, modificarea setărilor pompei de insulină: Când și Cum le facem, principiu de funcționare SmartGuard MiniMed 740G.

Conferința Internațională privind Arhitectura de Depozit pentru Depozitarea Datelor Clinice (ICWACDW-24), va avea loc la București, România, în perioada 28 – 29 februarie 2024. Găzduită de Research Leagues, această conferință servește ca o platformă globală de prim rang pentru a împărtăși cele mai recente progrese și evoluții în aceste domenii.

Pe 28 februarie medicii specialiști sunt invitați la webinarul cu tema Afecțiunile digestive la interfața medicului de familie, a medicului internist și gastroenterologului.

Pe 29 februarie se va desfășura la Cluj-Napoca Conferinţa Pediatru.ro cu tema Pediatria din perspectiva multidisciplinarității.

Ultima zi din luna februarie este dedicată Bolilor Rare, astfel încât, în această zi se vor organiza două evenimente dedicate, unul la București: Conferința naționala pentru Ziua Bolilor Rare și unul la Cluj-Napoca: Al XVII-lea Simpozion “Ziua Bolilor Rare”.

Clubul Regal al Medicilor va invită în 29 februarie, ora 13.00, la un eveniment despre sănătatea femeii dintr-o perspectivă multidisciplinară. Conferința se adresează medicilor din toate specialitățile.

Şedinţa Societăţii Române de Chirurgie (SRC) va avea loc Joi 29 Februarie 2024, ora 18:00, în Amfiteatrul Spitalului Clinic Colțea. Sedinta va avea loc in colaborare cu Asociatia Romana de Chirurgie Endoscopica (ARCE), tema propusa pentru a fi discutata fiind Chirurgia laparoscopica si educatia chirurgicala.

Forumul de Insuficienta Cardiaca 2024, organizat în perioada 1 – 2 martie va oferi participanţilor o perspectivă largă asupra diagnosticului, etiologiei și fiziopatologiei insuficienţei cardiace. De asemenea, vor fi discutate, utilizând scenarii clinice din practica curentă, intervenţii farmacologice și non-farmacologice, atât pentru insuficiența cardiacă acută, cât și pentru insuficiența cardiacă cronică.

Tot în perioada 1 – 2 martie are loc la Cluj-Napoca Forumul ORL cu tema Provocări în ORL post-pandemic.

Între 01-02 martie, la a 5-a ediție a Conferinței  Prevenționiștilor, se va discuta despre Prevenția în vremea analfabetismului funcțional. Obiectivul principal al acestei ediții este de a găsi împreună căi de comunicare la care persoanele să înțeleagă cel puțin la nivel teoretic noțiunile medicale pe care le primesc de la medici astfel încât să ajungă să le și pună în practică.

Pe 2 martie, medicii diabetologi sunt așteptați la Cursul cu tema Cum să-ți pui pacienții pe pompă de insulină.

Societarea de ORL și Chirurgie Cervico-Facială organizează în acest an prima Tabăra Internațională a rezidenților și tinerilor specialiști în ORL, care va avea loc la Hotel Alpin – Poiana Brașov, în perioada 03 – 06 Martie 2024.

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .