Vezi la ce evenimente medicale ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta, în funcție de domeniul tău de interes! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente din domeniu.

Pe 28 mai are loc „Romanian Healthcare Conference” Ediția a III-a: Strategii de navigare cu compasiune a îngrijirii oncologice.

Tot pe 28 mai are loc cel de-al treilea webinar sub umbrela Programului AM360: Managementul Integrat al Asistenței Medicale! Tema acestui webinar este Calitatea vieții profesionale a personalului de asistența medicală.

Congresul de Medicină de Urgență si Dezastre din Europa de Sud-Est (SEEEMDC) va avea loc în perioada 29 mai – 1 iunie.

În aceeași perioadă va avea loc și Al XIX-lea Simpozion Național de Morfologie Microscopică cu participare internațională la Craiova.

Între 29-30 mai se organizează Webinar Practic MF | Tema ediției: MF către “alt-specialiști” – avem nevoie de feedback!.

La București, pe 29 mai, are loc Gala Europeană a Spitalelor Private unde vor fi prezentate cele mai bune inițiative din sectorul spitalicesc privat din Europa și premiate cele mai performante unități sanitare private europene.

Comitetul Director al ARU și Comitetul de Organizare vă invită în perioada 30 mai – 1 iunie, la Brașov, la Congresul National de Urologie – ROMURO 2024 – ediția XL.

Tot între 30 mai – 1 iunie are loc și 5th International Congress Bucharest Live Endoscopy, iar datorită succesului ediției precedente, organizatorii promit să vă ofere cel mai bun eveniment de până acum.

Societatea Română de Dermatologie vă așteaptă la Iași, la Conferința națională de dermatologie Zilele ”Gh. Năstase” ediția 2024 ce se va derula în intervalul 30-31 mai.

De asemenea, pe 30 mai are loc și Ora Specialistului: Provocările îngrijirii pacientului geriatric: soluții practice. Ora Specialistului Geriatrie este inițiativa platformelor MedicalManager.ro și EventsMax.ro , organizată cu susținerea partenerului Worwag Pharma România. 

Aici găsiți mai multe detalii despre acestea, respectiv multe alte evenimente care v-ar putea interesa.

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .