Vezi la ce evenimente medicale ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta, în funcție de domeniul tău de interes! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente din domeniu.

Simpozionul de medicină de urgență și terapie intensivă pediatrică – ediția a 4-a va avea loc în perioada 27 – 29 Noiembrie 2023, la Cluj-Napoca, Grand Hotel Napoca. Misiunea Asociației de Studiu Interdisciplinar in Domeniul Medicinei de Urgență – ASIDU este de a promova o stare de spirit, o atitudine orientată spre acțiune și un set de practici care urmăresc să prevină, să pregătească și să ofere un răspuns la situațiile de urgență.

Conferința cu tema ABC în poliartrita reumatoidă se va desfășura pe 28 noiembrie, online. Teme de discuție: – afectare Articulară, aBordare terapeutică, Comorbidități.

Marți, 28 noiembrie, începând cu ora 16.00, pe ZOOM, se va desfășura primul webinar „CRED în Medicină”: valori fundamentale în relaționarea dintre profesioniștii din sănătate și pacienți. Webinarul face parte din Programul „CRED în Medicină” (Comunicare, Respect, Etică, Demnitate), care are la bază dorința de îmbunătățire a interacțiunii dintre personalul medical și pacienți, cu scopul de a restabili încrederea în medicina românească.

Sezonul 2023 – 2024 a venit cu schimbări importante în procesul de administrare a vaccinului antigripal. S-au modificat procedurile de prescriere și administrare, categoriile de persoane care pot beneficia de compensare și specialiștii care se ocupă de vaccinarea propriu-zisă. Farmaciile fac un pas înainte și au acum un dublu rol de eliberator al vaccinului gripal și de vaccinator (în cazul farmaciilor autorizate ca centre de vaccinare). Despre toate aceste schimbări, provocările dar și avantajele pe care le aduc, discutăm la webinar-ul Farmacia Viitorului cu tema Vaccinarea antigripală în farmacie: Schimbări & Provocări &Avantaje, din 28 noiembrie, începând cu ora 18.00.

Tot pe 28 noiembrie, la Iași, se va desfășura cursul cu tema Interferențe ale microbiomului cutanat cu cel intestinal, dedicat medicilor dermatologi.

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .