EventsMax.ro: evenimente din Sănătate în perioada 4 – 10 martie

Vezi la ce evenimente medicale ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare, în funcție de domeniul tău de interes! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente din domeniu.

În perioada 4 – 9 Martie se desfășoară conferința națională Zilele Medicale și Științifice ale Spitalului “Prof. Dr. Al. Obregia” București.

Pe 5 martie, Asociația Română de Chirurgie Hepato-Bilio-Pancreatică și Transplant Hepatic organizează cursul IASGO cu tema Terapii combinate pentru cancerele hepatice.

„Indicațiile chirurgiei ortognate” este tema ce va fi abordată în cadrul unui nou webinar multidisciplinar Ora specialistului – Chirurgie maxilo-facială, găzduit de platforma EventsMax.ro pe 6 martie.

„Sănătatea dincolo de limite” este tema celei de-a treia ediții a Conferinței Regionale pentru Sănătatea Comunității de la Cluj-Napoca, care va avea loc pe 6 martie.

În perioada 7-9 martie, Clinica universitară Endocrinologie a UMF ”Victor Babeș” Timișoara organizează cursul postuniversitar ”ACTUALITĂȚI ÎN ECOGRAFIA ȘI ELASTOGRAFIA ENDOCRINĂ”.

Conferinta Nationala a AREPMF 2024 se va desfășura în perioada 7 – 10 martie, în Poiana Brașov, valorizând tot ce este mai bun în practica pediatrică și nu numai.

Seria evenimentelor Serile Enayati Medical City continuă cu cea de-a șaptea ediție pe 7 martie. În această ediție, prof. emerit Emil Constantinescu împreună cu Dr. Wargha Enayati vor purta un dialog despre o temă care ne privește pe toți: Cultura păcii prin educație.

Medicii endocrinologi sunt așteptați în perioada 8 – 9 martie la Conferința Națională Endocrinologia – femeia, o continuă provocare, eveniment online.

Al 12-lea Masterclass de neurochirurgie: Inovație și cercetare se va desfășura în perioada 8 – 10 martie la Cluj-Napoca.

Societatea Română de Cardiologie vă invită la simpozionul „PHADER: Forumul de Hipertensiune Pulmonară” ce se va desfășura în format fizic, la București, Hotel Capital Plaza, în perioada 8-9 martie 2024.

De asemenea, Societatea organizează pe 8 martie cursul cu tema Noi perspective în cardiologia de urgență, la Timișoara.

În perioada 9 – 10 martie se va desfășura cursul cu tema Reabilitarea Articulației Temporo-Mandibulare. Deoarece în țara noastră acest domeniu este la început, deprinderea acestor abilități profesionale, reprezintă o oportunitate extraordinară pentru toți specialiștii calificați, care doresc să se supraspecializeze în tratarea acestei sfere de patologii.

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .