Vezi la ce evenimente medicale ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare, în funcție de domeniul tău de interes! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente din domeniu.

Pe 7 februarie, la Oradea, evenimentul Soluții practice pentru durerea cronică aduce împreună profesioniști și experți din domeniul fizioterapiei și kinetoterapiei, cu scopul de a discuta și de a împărtăși strategii inovatoare și eficiente de tratament.

În perioada 8 – 9 februarie, la Cluj-Napoca se desfășoară un curs de posturologie clinică, cu Dr. Alessandro Urbani.

Pe 9 februarie, la Timișoara se desfășoară evenimentul multidisciplinar cu tema Abordarea ideală a anemiei și deficitului de fier.

Școala de Medicină și Științe Cardiovasculare și Metabolice de la King’s College London (KCL) găzduiește un atelier gratuit de jumătate de zi despre stigma obezității pe 9 februarie 2024. Atelierul este conceput pentru un public multidisciplinar de profesioniști din domeniul sănătății și va avea loc onsite și online.

Pe 10 februarie se va desfășura webinarul cu tema Stari septice. Plaman. Cord. Ficat. Tub Digestiv – care adresează o serie largă de specialități medicale.

Urgențe Medicale si Suport Vital de Bază (SVB) in cabinetul medical este un curs adresat medicilor și asistentelor pentru gestionarea urgențelor medicale care pot apărea în cabinetul medical. Va avea loc pe 10 februarie, la Ploiești.

Tot pe 10 februarie, la Timișoara se va desfășura un Curs de prim ajutor avansat, dedicat cadrelor medicale.

Managementul Artrofibrozei la nivelul genunchiului este tema unui eveniment care se va desfășura pe 11 februarie la Cluj-Napoca. Această afecțiune este aproape necunoscută chirurgilor și fizioterapeutilor datorită unei lacune efective în formarea universitara, profesionala și în cursurile de specializare postuniversitare pentru ambele profesii din domeniul sănătății.

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .