Vezi la ce evenimente medicale ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare, în funcție de domeniul tău de interes! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente din domeniu.

Pe 10 ianuarie se va desfășura o sesiune de informare asupra oportunităților programului EIT Health, co-finanțat de Uniunea Europeană. Evenimentul se adresează unei audiențe largi, formată din: autorități din sănătate, studenți, fondatori de startup-uri, reprezentanți de companii ce dezvoltă produse și servicii medicale etc.

nouă întâlnire a părinților, bunicilor, sau a oricărui adult care face parte, cu tot sufletul, din viața copiilor cu sindromul Prader-Willi, va avea loc sâmbătă, 13.01.2024, sub organizarea Asociației Prader – Willi București.

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .