Vezi la ce evenimente medicale ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta, în funcție de domeniul tău de interes! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente din domeniu.

SYNTHESIS 2024 – Școala de Medicină Internă se va desfășura în perioada 13 – 15 Mar 2024 cu prezență fizică la Iași, dar și cu transmisia online a lucrărilor.

În perioada 13 – 14 martie se va desfășura webinarul Farma Practic, cu tema Doza de.. “urgențe”. Doar pentru antibiotice?.

Cea de-a 24-a ediție a Congresului Medicalis, dedicat studenților la medicină, va avea loc în perioada 14-17 martie 2024.

Conferinta Pediatru.ro Craiova, cu tema Pediatria din perspectiva multidisciplinarității, așteaptă medicii participanți în perioada 14 – 15 martie.

Asociația pentru Studii Renale, Metabolice și Nutriționale (ASRMN) vă invită să participați la cea de-a 10-a ediție a Conferinței internaționale privind managementul interdisciplinar al diabetului zaharat și al complicațiilor sale (INTERDIAB), care va avea loc în perioada 14-16 martie 2024, la Bucuresti.

Societatea Română de Glaucom vă invită la o nouă ediție a congresului său, ce se va desfășura la Brașov, în perioada 14-16 martie 2024.

Pe 14 martie se va desfășura la Timișoara conferința cu tema “Conexiuni multidisciplinare și interacțiuni în medicina internă”, în care se vor discuta despre probleme de tratament anticoagulant în medicina internă, de la tromboprofilaxie la tromboembolismul venos paraneoplazic, tratamentul anticoagulant în boala cronică de rinichi, ca și la pacientul cu afectare neurologică.

Patronatul Furnizorilor de Servicii Medicale Private – PALMED organizează pe 14 martie Conferința Regională de la Iași, la care vor participa autorități publice, asociații de pacienți, owneri și top management clinici și spitale private, laboratoare de analize medicale, centre de imagistică și clinici stomatologice din regiunea Moldovei.

Pe 14 martie va avea loc conferința Medic.ro la Râmnicu Vâlcea, care se adresează medicilor de familie, medicină generală, medicină internă, pediatrie și nu numai.

IASGO și Asociația Română de Chirurgie Hepato-Bilio-Pancreatică și Transplant Hepatic organizează, tot pe 14 martie, webinarul cu tema Opțiuni de reconstrucție după rezecția rectală: de la Knight-Griffen la TTSS.

În perioada 15 – 16 martie, la Craiova se desfășoară un Workshop de excelență în ultrasonografie, cu prezentări susținute de experți în domeniul ultrasonografiei, acoperind noțiuni avansate și aspecte practice, precum și analiză detaliată a cazurilor clinice relevante, facilitând discuții și schimbul de experiență.

Asociația Medicală de Învățământ în Cardiologie Intervențională organizează, în perioada 15 – 16 martie, conferința CHIP – Complex and High – Risk Indicated Procedures.

Tot în perioada 15 – 16 martie are loc, la Cluj, Conferința cu tema International Comprehensive Shoulder Meeting.

În 15 – 16 martie se va desfășura și Conferința RoVaccin, care are ca scop furnizarea noutăților privind Programul Național de Vaccinare din România, noile tipuri de vaccinuri dezvoltate recent la nivel mondial și îmbunătățirea accesului tuturor, copii si adulti, la vaccinuri și la vaccinare.

Societatea Română de Cardiologie împreună cu Societatea Română de Nefrologie vă invită la Cursul CArdio-REnal: Boala cardio-reno-matabolică – DECLARAȚIA DE IN(TER)DEPENDENȚĂ, care va avea loc în cadrul Conferinței InterDiab, la data de 15 martie, la București.

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .