Vezi la ce evenimente medicale ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta, în funcție de domeniul tău de interes! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente din domeniu.

Coaliția Unitatea de Sânge care reunește mai multe societăți profesionale medicale și asociații de pacienți organizează, pe 24 octombrie, o dezbatere despre viitorul pacienților transfuzabili din România, cu tema TransFuziuni – consolidarea Unității de Sânge în beneficiul pacienților români.  Evenimentul îşi propune să aducă la aceeași masă părțile interesate de imbunatatirea calitatii vietii pacientilor din Romania care au nevoie de transfuzii de sange.

Asociația de Chirurgie Hepato-Bilio-Pancreatică organizează un nou webinar în această perioadă, cu tema Imagistica în Chirurgia HBP, pe 24 octombrie.

Marți, 24 octombrie, începând cu ora 15.00, EventsMax vă invită la o dezbatere despre modul în care dezvoltarea tehnologică și adoptarea inovației influențează viitorul unuia dintre cele mai importante domenii: Sănătatea. Întâlnirea se adresează furnizorilor de servicii medicale private din România și va evidenția procesul eficient prin care colectăm datele pacienților precum și modul util în care acestea sunt reprezentate atât pentru medici, cât și pentru pacienți. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina evenimentului cu tema De la date la bunăstare: Omnimedica și viitorul sănătății în era digitală.

Congresul Național al Societății Române de Chirurgie Pediatrică se va desfășura în perioada 25-29 octombrie, la Pentagon Events, București.

La Iași, în perioada 25-28 Octombrie 2023, la Conferința Națională a Societății de Medicină de Urgență și Catastrofă din România sărbătorim 30 de ani de specialitate în România, 30 de ani frumoși și provocatori, 30 de ani de pasiune și știință, de bucurie și luptă, de împliniri și renunțări, de voință și putere, 30 de ani de tinerețe și construcție.

Între 25 și 26 octombrie 2023, vă invităm la Tîrgu Neamț, să participați la un eveniment hibrid care marchează Zilele Spitalului Orășenesc „Sf. Dimitrie”. Aflată la cea de-a treia ediție, întâlnirea va aborda toate patologiile acoperite de secțiile spitalului: medicină internă, obstetrică-ginecologie, chirurgie generală, boli infecțioase, cardiologie, reumatologie și pediatrie, dar și domeniile acoperite de ambulatoriu, cum ar fi gastroenterologie, diabet, ortopedie, endocrinologie sau pneumologie.

Pentru cea de-a 7-a ediție a Zilelor Cardiologice „Prof. Dr. George I. M. Georgescu”, sunteți așteptați din nou în marele și frumosul Iași, în perioada 25-28 octombrie 2023.

Conferința Națională “Actualități și perspective în medicina invazivă” ediția a V-a, va avea loc între 26-28 octombrie 2023, la Sibiu.

Asociația Națională Română de Mucoviscidoză (Fibroză Chistică) în colaborare cu Universitatea de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” Timișoara vă invită la cea de-a V-a ediție a conferinței de Pneumologie Pediatrică PNEUMOPED 2023, organizată în conjuncție cu Congresul Național de Fibroză Chistică în perioada 26 – 28 octombrie 2023, în capitala culturală europeană, Timişoara.

Sub egida Clubului Regal al Medicilor, ARCE organizeaza Conferința „Abordari multidisciplinare în patologia ginecologică”. Evenimentul se desfasoara cu prezenta fizica in 26 octombrie 2023 la hotel Select, Iasi.

Desfășurat în perioada 26 – 29 octombrie, Congresul RO-INMED 2023 va cuprinde subiecte din urmatoarele domenii: acupunctura, homeopatie, apiterapie, fitoterapie, Ayurveda, suplimente nutritionale, medicina energetica, laserterapia de joasa energie, medicina mintii si a corpului, terapii biologice, terapii manipulative, Qigong medical, psihiatrie, psihoterapie, varia.

Cea de-a XI-a ediție a Congresului Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” București se va desfășura în perioada 26-28 octombrie 2023.

SURGICON, un congres internațional dedicat studenților la medicină și tinerilor medici, reprezintă o poveste, o călătorie și, de asemenea, un scop. Manifestarea are loc între 26 și 29 octombrie la București.

Asociația pentru Ecografie Mureș organizează cea de-a VII-a ediție a „Conferinței Multidisciplinare„. Acest eveniment va avea loc în perioada 26-28 octombrie 2023 și va aborda tema „Colaborarea multidisciplinara avansată, de la diagnostic la tratament”.

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .