Vezi la ce evenimente medicale ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare, în funcție de domeniul tău de interes! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente din domeniu.

Cel de-al 4-lea webinar din cadrul Programului „CRED în Medicină” cu titlul „De la amfiteatrele universitare, la practica profesională: comunicarea și relaționarea viitoarelor cadre medicale cu pacienții”, va avea loc marți, 26 martie. Această ediție este dedicată studenților la medicină și farmacie.

În perioada 27 – 30 martie se desfășoară la București Conferința de Medicina Familiei, cu participare internațională. Tema: Echilibrul delicat între știință, artă și comunicare.

Conferința regională „Conexiuni multidisciplinare și interacțiuni în Medicina Internă” este organizată sub egida Uniunii Medicale Balcanice la Constanța, pe 27 martie, și are ca scop creșterea gradului de conștientizare cu privire la importanța colaborării dintre medicii interniști – medicii specialiști – medicii de familie, în gestionarea pacienților cronici.

Summit-ul TZA și IFC cu tema Noua paradigmă privind proiectele de parteneriat public-privat va avea loc pe 27 martie la București și se axează, prin intermediul sesiunilor interactive, pe o abordare practică a aspectelor ce țin de identificarea, evaluarea și pregătirea viitoarelor proiecte de parteneriat public-privat în domeniul infrastructurii sociale (spitale, şcoli ș.a.) şi al infrastructurii economice.

În perioada 28 – 29 martie va avea loc Conferința cu tema Mituri și Adevăruri Despre Siguranța Traiului Modern, cu o agendă complexă de prezentări.

Tot pe 28 martie se va desfășura Conferința Internațională Sănătatea femeii – gender medicine, având alături experți din țări pentru care abordarea diferențiată a sănătății, în funcție de gen, este o normalitate.

Spitalul Euroclinic, în colaborare cu Spitalul Panait Sârbu, centrul de excelență în chirurgia minim invazivă și training în chirurgia vaginală, organizează în perioada 28-29 martie 2024 cursul practic de Histerectomia vaginală pe uter neprolabat.

Pe 28 martie se desfășoară o nouă sesiune a Stop Cancer – Oncologie translationala, curs de oncologie medicală: ghid practic pentru tinerii oncologi (ediția 2024).

Zilele Urologiei Argeșene se va desfășura în perioada 29 – 30 martie, la Pitești și este un eveniment care urmărește să faciliteze schimbul de cunoștințe, dezvoltarea profesională, colaborarea interdisciplinară și accesul la cele mai bune resurse terapeutice, în vederea realizării unui diagnostic precis și a stabilirii unui tratament personalizat pentru pacientul cu patologie urologică.

Pentru a 16-a ediție a Simpozionului „Interferențe în reumatologie„, desfășurat în perioada 29 – 30 martie, organizatorii vor aborda mai multe subiecte de graniță, cu toate specialităţile medicale din Departamentul de Specialități Medicale al Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu“. Fie că e vorba de dermatologie, diabet şi boli metabolice, endocrinologie, geriatrie, boli infecțioase, nefrologie, pneumologie sau reabilitare medicală, subiectele vor fi interesante şi desigur multidisciplinare.

Pe 29 martie va avea loc  evenimentul științific „Progres incontestabil în managementul hepatitelor virale – HVC, HVB si HVD” – Conexiune perfectă între teorie și practică, prin intermediul căruia dorim să evidențiem importanța colaborării dintre medicii de familie și medicii specialiști, în creșterea performanței screening-ului și a dignosticării hepatitelor virale.

Asociația Eu și Endometrioza are deosebita plăcere să vă invite în data de 29 martie la conferința cu tema: Strategii europene de abordare medicală a endometriozei.

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .