Vezi la ce evenimente medicale ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta, în funcție de domeniul tău de interes! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente din domeniu.

Cea de-a 2-a ediție a evenimentului Future Trends in Healthcare Industry, organizată în data de 17 octombrie de BRCC, va postula tendințele actuale din industria farmaceutică în legătură cu sustenabilitatea mediului. Scopul Conferinței este de a oferi o platformă cercetătorilor și practicienilor atât din mediul academic, cât și din industrie pentru a face față dezvoltării de ultimă oră în domeniu.

Revascularizarea miocardică – când, cum, la cine? este tema abordată în cadrul unui nou webinar Ora Specialistului, găzduit pe 18 octombrie, de la ora 15.00, pe platforma EventsMax.ro cu susținerea NORD – Grupul Medical Provita. Webinarul își propune o discuție despre importanța echipei multidisciplinare în realizarea procedurii de revascularizare la pacientul cu boală cardiacă ischemică, dar și a unei perspective integrate a clinicianului, imagistului, cardiologului intervenționist și a chirurgului cardiac.

Tot pe 18 octombrie, dar de la ora 16.00, va fi abordată tema Sănătate și echilibru în premenopauză și menopauză într-un webinar organizat în cadrul platformei EventsMax.ro, cu suportul Nord-Grupul Medical Provita. O discuție despre provocările complexe cu care se pot confrunta femeile în perioada premenopauzei și a menopauzei, despre managementul simptomelor specifice atât tranziției cât și perioadei în sine, dar mai ales despre rolul echipei medicale, complexă și interdisciplinară, în toate aceste procese.

Cel de-al XX-lea Congres SOROT 2023 al Societății Române de Ortopedie va avea loc în pitorescul oraș Sinaia, România, în perioada 18-21 octombrie 2023.

Pe 18 octombrie se desfășoară Zilele Viața Medicală – Progrese în specialități cheie, în 2 locații simultan, București și Cluj-Napoca.

Conferința Națională de Farmacoeconomie și Management Sanitar a ajuns la cea de-a X-a ediție, fiind organizată în perioada 19-22 Octombrie 2023 la Hotel Piatra Mare, Poiana Brașov și reușind în acești ani să mobilizeze și să coaguleze principalii actori din sistemul sanitar, facilitând dialogul între părți.

Forumul de Sănătate Rurală EURIPA, desfășurat la Călimănești-Căciulata în perioada 19 – 21 octombrie, explorează oportunități și urmărește să fie axat pe soluții pentru medicina de familie rurală, pentru a aborda provocările cu care toată lumea se confruntă în prezent în întreaga Europă.

Conferința Națională a Societății Române de Fiziologie 2023, va avea loc în perioada 19-21 octombrie la Târgu Mureș.

Conferința Institutului de Boli Cardiovasculare Timișoara, CardioCulture, ce va avea loc 19-21 octombrie 2023, este un eveniment ce valorizează cardiologii timișoreni și invitații lor naționali și internaționali. Pentru că Update Meeting 2023 este un veritabil “Festival de Cardiologie” ce reunește teme noi și prioritare, selectate și prezentate de către liderii lumii medicale timișorene, în parteneriat cu colectivele de elită academică.

AGOMedia si Societatea Romana de Arsuri va invita la editia anuala a Conferintei Medicale Interdisciplinare cu participare internationala a Societatii Romane de Arsuri – International MBC Instructional Course – ce va avea loc in perioada 19-20 octombrie 2023, la Novotel City Center Bucuresti.

Asociația Societatea Națională de Medicina Familiei/Medicină Generală (SNMF) în parteneriat cu Asociația Profesională a Medicilor de Familie / Medici Generaliști – Vâlcea organizează Conferința Națională de Medicina Familiei, eveniment care se va desfășura în perioada 19-22 octombrie 2023, la Călimănești Căciulata.

Asociația Română de Chirurgie Hepato-Bilio-Pancreatică organizează un nou webinar cu tema Anatomia chirurgicală a pancreasului pe 19 octombrie.

După ediția de anul trecut ce s-a bucurat de o înaltă apreciere națională și internațională, organizatorii vă așteaptă, în 20 – 22 octombrie, la Congresul East Meets West 2023, al cincilea eveniment de acest gen organizat pentru Europa Centrală și de Est, susținut pe deplin de ISEVS – Societatea Specialiștilor EndoVasculari din SUA și Europa, în parteneriat cu SRCCMI – Societatea Română de Chirurgie Cardiacă Minim Invazivă.

Cea de-a doua editie a Conferintei „Provocarile durerii„, o conferinta online cu participare internationala, focalizata pe temele durerii, se va desfășura pe 20 octombrie.

Ca parte din rolul educațional pe care și l-a asumat, ACLR organizează prima conferință medicală din acest an, pe lângă evenimentele dedicate membrilor, părinților și cursurilor de specializare în lactație. Conferința din 21 Octombrie cu tema Nutritia sugarului si copilului mic, se adresează tuturor cadrelor medicale și specialiștilor implicați în nutriția sugarului și copilului mic (neonatologi, pediatri, gastro-enterologi, asistente, moașe, consultanți în lactație IBCLC, nutriționiști, dieteticieni etc.)

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .