EventsMax.ro: evenimente medicale în perioada 25 septembrie – 1 octombrie

Vezi la ce evenimente medicale ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare, în funcție de domeniul tău de interes! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente din domeniu.

Ziarul Financiar vă invită la cel mai relevant eveniment din industria pharma pentru comunitatea de afaceri din România pentru a dezbate teme legate de atragerea investiţiilor, medicamente noi, evoluţia pieţelor de medicamente, farmacii, distribuţie de medicamente. Cum funcţionează acest lanţ al medicamentului, de la producător la pacient. Aflați la ZF Health & Pharma 2023, în perioada 25 – 26 septembrie, la București.

Congresul Național de Farmacie se va desfășura la Cluj Napoca în perioada 27-29 septembrie 2023. Cea de-a XIX-a ediție a Congresului se va intitula ” Farmacia azi: de la tradiție la interdisciplinaritate și inteligență artificială”.

Cel de-al XVI-lea Congres Naţional de Pediatrie, cu participare internaţională se va desfășura în perioada 27-30 septembrie 2023, la Centrul International de Conferinte Sinaia (fostul Casino Sinaia). Având în vedere tradiția acestui eveniment care se desfășoară o dată la doi ani şi importanţa acordată evenimentului de pediatrii din întreaga ţară, formatul din acest an va fi organizat în exclusivitate cu prezență fizică. Tema principală a congresului este „Progrese în Pediatria Practică”, evenimentul științific va reuni experți în domeniul pediatriei și specialităților conexe, din țară și din afara țării.

Academia de Științe Medicale din România, în colaborare cu UMFST G.E. Palade Tg. Mureș, organizează, în perioada 27 – 29 septembrie 2023, la Facultatea de Farmacie din cadrul UMFST G.E. Palade Tg. Mureș, a doua ediție a conferinței naționale „Interdisciplinaritate și cercetare în diabetul zaharat”, la care vor participa lectori din centrele universitare din țară.

Forumul Tinerilor Medici Infecționiști are loc în perioada 27 – 29 septembrie 2023 la București și este un nou eveniment în domeniul medical, dedicat medicilor rezidenți și specialiști în domeniul bolilor infecțioase. Forumul Tinerilor Medici Infecționiști urmărește perfecționarea și dezvoltarea educației medicale a tinerilor profesioniști vizați.

Cea de-a 6-a ediție a conferinței Zilele Dermatologiei la Sibiu, cu tema „Noi orizonturi în dermatologie”, se va desfășura la Hotel Ramada, Sibiu, în perioada 28 – 30 Septembrie 2023. Manifestarea științifică din acest an va fi organizată sub egida Universității “Lucian Blaga” din Sibiu, în parteneriat cu Societatea Română de Dermatologie,

Cea de-a VI-a ediție a Stress Congress, eveniment hybrid, se va desfășura la Palatul Parlamentului, București, în perioada 28-30 Septembrie 2023. Tema de anul acesta va fi “Provocările Digitalizării în Managementul Medical al Stresului”.

În perioada 28 – 29 Septembrie, medicii de familie din București și Ilfov sunt așteptați la conferința Medic.ro București, nelipsită din peisajul manifestărilor științifice de renume adresate medicilor de familie și nu numai. Conferința se va desfășura în format hibrid.

Ediția a XIII-a a Conferinței Internaționale – Progress in Uro-Oncology va avea loc în perioada 29-30 septembrie 2023 la Hotel Golden Tulip, Cluj-Napoca. Acest eveniment își propune să promoveze tehnici chirurgicale minim invazive de ultimă generație, precum chirurgia laparoscopică 3D și chirurgia robotică, precum și cele mai recente proceduri terapeutice minim invazive la granița dintre mai multe specialități (urologie, radiologie, radioterapie, ginecologie) .

Cea de-a XX-a conferință națională a Societății Române de Chirurgie Toracică va avea loc în perioada 28-30 septembrie 2023, la Poiana Brașov, Hotel Hotels Sport.

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .