Vezi la ce evenimente medicale ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta, în funcție de domeniul tău de interes! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente din domeniu.

Cu ocazia zilei mondiale a sănătății mintale, sunteți invitați la o prelegere online susținută de Prof. „Aaron T. Beck” Univ. Dr. Daniel David, la o discuție despre o perspectivă actuală asupra sănătății mintale, pe data de 10 octombrie.

Webinar-ul Chance or Change: Căi către comunicare responsabilă în domeniul sănătății este dedicat celor care lucrează în sănătate și îți dezvăluie totul despre cum trebuie făcut marketingul medical. Pe 11 și 12 octombrie.

În perioada 12 – 13 octombrie se desfășoară la București ediția a VI-a a Forumului Perinatologia, sub titulatura Hot Topics in Perinatology, și ediția aniversară de 10 ani a Forumului Ginecologia.ro intitulată „Certitudini și controverse în Obstetrică și Ginecologie”.

Sub egida Clubului Regal al Medicilor, ARCE organizează Congresul multidisciplinar “Împreună construim excelența”, ediția a IX-a. Evenimentul este un forum global pentru specialiștii implicați în schimbul de idei, provocări, inovație și formare în sănătate. Congresul se desfășoară în perioada 12-14 octombrie 2023, la Novotel Bucharest City Cente

Va invitam sa participati la cea de-a VI-a editie a conferintei „Managementul Diabetului Zaharat Centrat pe Pacient”, parte a programului SMARTDIAB, coordonat stiintific de doamna Prof. univ. dr. Gabriela Radulian. Evenimentul se va desfasura în perioada 12 – 13 octombrie, fizic și online.

Congresul Național de Gastroenterologie, Hepatologie și Nutriție Pediatrică va avea loc în perioada 12-14 octombrie 2023, la Cluj-Napoca. Cum vremurile pe care le trăim au o componenţă socială mai pregnantă ca altădată, în paralel şi împreună se va desfăşura şi Congresul Societăţii Române de Pediatrie Socială.

Asociația Națională de Îngrijiri Paliative organizează în perioada 12 – 14 octombrie, la Iași, cea de-a XXIV-a ediţie a Conferinţei Naţionale Asociaţiei Naţionale de Îngrijire Paliativă.

Societatea Națională de Oncologie Medicală din România vă invită să luați parte la Congresul Național de Oncologie, evenimentul de referință din România dedicat managementului afecțiunilor oncologice care în mod tradițional se va desfășura și în acest an în Poiana Brașov. Congresul se va desfășura în perioada 12 – 14 Octombrie 2023 în format hibrid – fizic la Centrul de Conferințe din Poiana Brașov.

În perioada 12 – 13 octombrie are loc o nouă ediție a conferinței Maternopedia. Maternopedia dezbate anual, din 2014, teme de interes destinate cadrelor medicale, în special asistenților medicali, moașelor, educatorilor perinatali SAMAS, medicilor de familie, medicilor pediatri, farmaciștilor, oferindu-le participanților ocazia de a afla informații medicale la zi, de a interacționa cu alți specialiști din domeniu și de a participa la discuții menite să găsească cele mai eficiente soluții în beneficiul mamelor și al copiilor.

Balul Bucuriei, ediția a VIII-a, sub tematica Humankind, este ediția dedicată iubirii de oameni și de diversitate. Va avea loc pe 12 Octombrie 2023, în inima Bucureștiului, la Le Chateau, în fața a peste 200 de parteneri, susținători și ambasadori ai Autism Voice. Toate fondurile strânse cu ocazia evenimentului vor fi investite exclusiv în Institutul Autism Voice, primul centru multifuncțional de recuperare și cercetare în autism din România.

Cardioscience organizează webinar-ul „Managementul Pacienților cu Sindroame Coronariene Acute: Noul ghid al Societății Europene de Cardiologie – o prezentare sintetică, pe 12 octombrie.

Între 12 și 14 octombrie 2023, satul Vama din inima Bucovinei devine epicentrul inovației medicale și al schimburilor profesionale, printr-un eveniment educațional special în calendarul Societății Române de Pneumologie: Simpozionul Româno-Britanic VAMA 2023.

Va invitam sa participati la Plastic Surgery & Corrective Dermatology Conference-4th edition, care se va desfasura in perioada 13-15 octombrie 2023 la Convention Center din Timisoara, o manifestare stiintifica medicala nationala cu participare internationala, organizata de catre Asociatia Medicala de Dermatologie Corectiva. Urmatoarea tema propusa pentru evenimentul din toamna lui 2023 este reconstructia si remodelarea aloplastica – principiu terapeutic folosit in chirurgia plastica si nu numai.

Societatea Româna de Medicină Internă organizează tradiționala conferință Medicina Bazată pe Dovezi, ce se va desfășura online, în perioada 13-14 Octombrie 2023.

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .