Piața evenimentelor este într-o continuă expansiune, iar tendința majoră este reprezentată de evenimentele online, mai ales webinarele. Această combinație eficientă de două elemente puternice, evenimentele și comunicarea video, aduce un plus de valoare pentru strategiile de marketing ale companiilor, oferindu-le oportunitatea de a-și prezenta mesajele în mod interactiv și personalizat.

Platforma EventsOnline.ro face parte din această dinamică în creștere și susține dezvoltarea industriei de evenimente business și profesionale. Cu o bază de peste 20.000 abonați și cu 14.000 de evenimente listate până acum, EventsOnline.ro s-a impus ca un partener puternic pentru organizatori și participanți deopotrivă.

Pentru a răspunde mai bine nevoilor pieței și pentru a oferi o experiență excepțională organizatorilor și participanților, EventsOnline.ro va beneficia de un upgrade major: tehnologie performantă, design nou! Această evoluție, tehnologică și vizuală, ne va permite să vă oferim servicii îmbunătățite, funcționalități noi și o interfață intuitivă.

Noua platformă va reprezenta soluția ideală pentru toți cei implicați în organizarea și participarea la evenimente de business și profesionale. Vom continua să punem la dispoziție o gamă variată de secțiuni, inclusiv Locații, Servicii și Speakeri, pentru a ajuta organizatorii să găsească furnizori și parteneri, iar companiile să găsească evenimentele potrivite pentru a-și promova brandul.

Cum se va numi noua platformă? Ce design va avea? Rămâneți conectați cu noi și veți descoperi în săptămânile care urmează. Vă promitem o experiență deosebită și o platformă care să vă susțină în maximizarea obiectivelor business și profesionale.