Începând cu data de 15 ianuarie FABC și AMS Laborator Genetic lansează o campanie de informare despre importanța și beneficiile testărilor oncogenetice în prevenția, tratamentul și evaluarea riscului de recidivă în patologii oncologice.

Înființată în anul 2016, AMS Laborator Genetic deține propriul laborator genetic, dotat cu cele mai avansate tehnologii genetice disponibile la nivel internațional și deservit de o echipă de geneticieni de top.

AMS Laborator Genetic este de partener al unor companii renumite în domeniul testărilor genetice  la nivel internațional, precum OncaDNA (Belgia), MdxHealth (Olanda), Natera (Statele Unite ale Americii) sau Centogene (Germania).

AMS Laborator Genetic aduce constant pe piața românească testări oncogenetice inovative, capabile să aibă un beneficiu real în abordarea medicală și tratamentul personalizat al pacienților cu diferite patologii oncologice. Alături de furnizarea rezultatelor testelor genetice, AMS Laborator Genetic pune la dispoziția pacienților, prin specialiștii săi, și servicii de consilere genetică și interpretare a rezultatelor.

Dacă doriți mai multe informații puteți să accesați http://amsgeneticlab.ro/oncogenetica/ sau să contactați telefonic AMS Laborator Genetic la numărul de telefon: 0726 113 005.

 

Sursa: FABC.ro