Farmexpert D.C.I. S.R.L. își schimbă denumirea în Alliance Healthcare Romania S.R.L și se alătură celorlalte 10 țări în care este prezent Alliance Healthcare, unul dintre cei mai mari distribuitori de medicamente din Europa.

Farmexpert D.C.I. își continuă misiunea, veche de peste două decenii, de a livra calitate şi de a aduce inovaţie pe piaţa farmaceutică din România oferind servicii de înaltă competenţă şi stabilitate pentru partenerii săi, sub denumirea de Alliance Healthcare.

Procesul de rebranding, care a implicat atât schimbarea identității vizuale, cât și denumirea în Alliance Healthcare, consolidează poziția companiei pe piața farmaceutică din România, prin apartenența la o structură internațională.

Alliance Healthcare este una dintre cele 3 divizii care fac parte din Walgreens Boots Alliance, lider mondial în industria farmaceutică și asigură distribuția de medicamente către 110.000 farmacii și spitale, în cele 11 țări în care activează.

Walgreens Boots Alliance a luat ființă prin fuziunea Walgreens și Alliance Boots în decembrie 2014, aducând împreună două companii lider, cu branduri reprezentative și prezență în zone geografice complementare, cu valori comune și tradiție în furnizarea de servicii de încredere în domeniul sănătății, de mai bine de 100 de ani.

Compania are:

  • peste 415.000 de angajați în peste 25 de țări;
  • peste 18.500 de farmacii în 11 țări;
  • cea mai mare rețea de distribuție de medicamente cu peste 390 de centre de distribuție ce deservesc peste 230.000 de farmacii, medici, centre de sănătate și spitale din peste 20 țări;
  • un portofoliu cu branduri de retail precum Walgreens, Duane Reade, Boots și Alliance Healthcare, dar și branduri în dezvoltare precum No7, Botanics, Soap & Glory, Sleek MakeUP gama de medicamente generice Almus și Boots Pharmaceuticals (gamă diversificată de produse pentru îngrijirea sănătății).

Misiunea Alliance Healthcare este de a deveni un partener de încredere atât pentru clienți, cât și pentru partenerii producători și de a contribui, pornind de la nevoile pacientului, la îmbunătățirea calității vieții din comunitățile din care face parte.

Încredere, grijă, inovație, parteneriat, implicare sunt valorile prin care Alliance Healthcare își continuă viziunea de a fi un reper de profesionalism în industria farmaceutică.

Pentru mai multe informații vă rugăm să vizitați pagina de LinkedIn Alliance Healthcare și site-ul www.walgreenbootsalliance.com.