Asociația „Surâsul Albastru” în parteneriat cu Opera Națională Română Iași, vă invită în luna cadourilor la un spectacol extraordinar, pentru susținerea copiilor cu autism, intitulat ”Magia Crăciunului”, susținut de talentații interpreții ai prestigioasei instituții de cultură.

Spectacolul are loc în cadrul Campaniei  ”fiți CTITORI pentru CASA ALBASTRĂ”  (noul centru multifuncțional pentru copiii cu autism și întârziere în dezvoltare) organizată de Asociația Surâsul Albastru.

În adâncul fiecărui copil cu autism, există o melodie unică, un dans al gândurilor și sentimentelor care nu întotdeauna pot fi împărtășite cu lumea din jur.

Joi, 21 Decembrie , de la ora 19,30, Opera Națională Română Iași devine un templu al înțelegerii și sensibilității, unde spectacolul nu este doar o serie de acte artistice, ci o legătură emoțională cu universul copiilor cu autism. „Magia Crăciunului” devine astfel o punte între lumea artistică și lumea interioară a copiilor cu autism. Este o poveste în care fiecare element devine o oglindă a luptei și a frumuseții lor ascunse, o invitație la a fi CTITORI PENTRU noul centru multifuncțional CASA ALBASTRĂ.

De peste zece ani, Asociația Surâsul Albastru oferă dragoste copiilor cu autism. Din dragoste, peste 400 de micuți au beneficiat de peste 50000 de ore de terapie unu la unu, fiecare terapeut lucrând, pentru o eficiență mai mare, doar cu câte un singur copil. Dar nu este suficient, pentru că lista de așteptare a copiilor cu autism este lungă iar orice clipă de întârziere la ședința de terapie înseamnă accelerarea regresului.

Scopul campaniei este strângerea de fonduri necesare amenajării unui centru de terapii integrate destinat atât copiilor cu autism cât și persoanelor tipice diagnosticate cu alte maladii.

Centrul Casa Albastră va avea aproximativ 300 de metri pătrați unde 15 tineri specialiști proaspeți absolvenți ai facultăților de profil vor susține peste 10000 de ore pe an de terapie specifică patologiiilor din spectrul autist și nu numai. Fă un cadou celor dragi!

Invitațiile pot fi transmise mai departe. Anul acesta fii tu cel care aduce bucuria Crăciunului atât pe chipul prietenilor, familiei cât și pe cel al copiilor Asociației Surâsul Albastru.
Noi îți dăruim bucuria artei, tu poți oferi bucuria de a trăi!

Puteti susține copiii cu autism cu o donația direct în contul Asociației RO47BRDE240SV47442692400 deschis la BRD.

 

Mai multe detalii pe pagina evenimentului: Fiți Ctitori pentru Casa Albastră!