În doar câteva zile, începând de miercuri 2 martie, va avea loc Hemofilia Forum: conferința Asociației Române de Hemofilie. Va fi prilejul perfect pentru a pune față în față specialiști români și din străinătate, autorități din domeniul sănătății și reprezentanți ai pacienților, pentru a găsi împreună soluții pentru îmbunătățirea vieții persoanelor cu hemofilie în România.

Conferința deschide seria de evenimente care vor marca în 2022 cei 30 ani de existență și implicare a Asociației Române de Hemofilie în folosul persoanelor cu hemofilie din România și este implementată cu sprijinul platformei Hemofilie.ro. Tema acestei ediții este: TRATAMENT PENTRU FIECARE! PARTENERIAT PENTRU PROGRES ÎN HEMOFILIE!

Înscrierile sunt deschise pe platforma Hemofilie.ro, pe pagina întâlnirii disponibilă AICI:

https://www.hemofilie.ro/hemofilia-forum-conferinta-asociatiei-romane-de-hemofilie/

Personalități internaționale participă la Hemofilia Forum

Declan Noone – Preşedintele Consortiului European de Hemofilie, alături de  Brian O Mahony – CEO Societatea Irlandeză de Hemofilie, Miguel Crato – Membru în Comitetul director EHC, Prof. Dr. Cedric Hermans de la  Universitatea Catolică din Louvain Belgia și Kristine Jansone – Programme Office la Consorțiul European de Hemofilie vor fi prezenți la Hemofilia Forum, în cele două zile de conferință, pentru a transmite mesajele lor comunității de hemofilie din România, pentru a ne arăta posibilele soluții la care putem apela, pentru a discuta situația actuală din România și a oferi din expertiza lor impresionantă.

Vor fi alături de ei specialiști români recunoscuți, reprezentanți ai autorităților și persoane cu hemofilie, pentru două zile de dezbateri și prezentări profesionale incitante. Proiectul este implementat cu susținerea partenerilor de la NovoNordisk, Pfizer, Roche și Sobi.

Vă așteptăm alături de noi, pentru a discuta despre oportunitățile pe care le putem urmări pentru a crește accesul la tratament și a îmbunătăți viața persoanelor cu hemofilie în România!

 

Despre ARH – Asociația Română de Hemofilie

Asociația Română de Hemofilie (ARH) a fost înfiinţată in anul 1992 și reprezintă interesele pacienților cu hemofilie și boala von Willebrand din România (www.hemofilic.ro). ARH este afiliata ca membru la Federaţia Mondială de Hemofilie (www.wfh.org) iar pe plan european în cadrul Consoţiului European de Hemofilie (www.ehc.eu).

Hemofilie.ro este platforma dedicată persoanelor cu hemofilie și specialiștilor hematologi preocupați de această afecțiune, dezvoltată de Oameni și Companii din 2020. Din septembrie 2020 platforma beneficiază de un newsletter lunar gratuit, la care vă puteți abona AICI.