Astăzi, miercuri 18 noiembrie 2020, începând cu ora 18.05 (la 6 și 5 după-amiaza) are loc Webinarul aniversar  Antibiotice 65: ”De 65 ani vindecăm oameni. Din toată inima”.

În condițiile în care ultimele studii arată că 7,4 milioane de români suferă de hipertensiune arterială, dar numai puțin peste jumătate dintre aceștia urmează un tratament (59%), întâlnirea cu patru dintre cei mai cunoscuți cardiologi români este un moment care nu trebuie ratat.

Hipertensiunea arterială este responsabilă, prin complicațiile sale, pentru 45% din totalul deceselor cauzate de boli cardiovasculare și 51% dintre decesele cauzate de accidente vasculare cerebrale, care împreună sunt cele mai mari cauze ale morbidității și mortalității la nivel mondial.

Pentru a celebra implicarea, spiritul hipocratic și misiunea companiei de a face medicamentele valoroase mai accesibile pentru pacienţi, medici și farmaciști, marcăm momentul aniversării de 65 de ani ai companiei Antibiotice printr-o serie de 5 webinarii dedicate tuturor profesioniștilor din domeniul sănătăţii.

Miercuri, 18 noiembrie 2020 este seara dedicată cardiologiei și vom discuta alături de specialiști recunoscuți despre:

Participarea la webinar este gratuită. Pentru înscriere doar completați formularul disponibil AICI. 

Mai multe informații despre webinar pe pagina dedicată evenimentului AICI.

Seria de webinarii aniversare Antibiotice 65 de ani sunt o inițiativă susținută de compania Antibiotice SA, dezvoltată cu partenerul de comunicare profesională Oameni și Companii. Următoarea ediție va avea loc în decembrie 2020 și va fi dedicată Antibioticelor Mileniului III și utilizării lor judicioase.