Asociația NIA Neurodiversity Academy vă invita luni, 18 septembrie 2023, începând cu ora 17:00, la Palatul Noblesse, pentru a participa la evenimentul de lasare și strângere de fonduri pentru Campusul NIA.

Asociația NIA Neurodiversity Academy aduce lumină și speranță pentru familiile în care există adolescenți și adulți cu autism sever. Cu o înțelegere profundă a provocărilor și bucuriilor pe care le aduce această condiție, asociația a hotărât să acționeze pentru a face o schimbare semnificativă în viețile lor și în societate.

Astfel, asociația a luat inițiativa de a construi Campusul NIA, un loc special conceput pentru a oferi servicii rezidențiale, terapeutice și medicale adaptate nevoilor unice ale acestora. Acest Campus va fi un cămin în adevăratul sens al cuvântului, unde fiecare individ va primi atenția, îngrijirea și sprijinul de care are nevoie pentru a se dezvolta și a se integra în societate.

Ceea ce face această inițiativă atât de vitală este nevoia acută și răspândită de astfel de servicii specializate. Zilnic, familiile se confruntă cu provocări imense în a asigura îngrijirea adecvată pentru persoanele dragi cu autism. Prin construirea Campusului NIA, ne propunem să umplem un gol major în sistemul nostru social, oferind nu doar terapii și îngrijire de calitate, ci și o comunitate solidară care să susțină și să încurajeze fiecare pas înainte.

Evenimentul de strângere de fonduri are ca scop aducerea Campusului NIA la viață și deschiderea ușilor către un viitor mai luminos pentru adulții și adolescenții cu autism și familiile acestora. În cadrul evenimentului veți cunoaște povestea și „De ce”-ul asociației NIA Neurodiversity Academy alături de momente artistice, licitație și speech-uri din partea membrilor consiliului onorific și a altor invitați de onoare.

 

Sursa: NIA Neurodiversity Academy