„Sunt blogger, antreprenor și port și uniforma de pacient și președinte de asociație de pacienți. Astfel, tot ce înseamnă inovație și evoluție în medicină, orice instrument care eficientizează managementul unei afecțiuni, intră automat în aria mea de interes”, spune Ines Nerina, Blogger, Fondator Asociația Type 1 Dreamer, într-o declarație pentru platforma EventsOnline.ro.

În legătură cu evenimentele din zona medicală, Ines precizează: „Evenimentele medicale sunt tocmai spațiul de expunere a acestor inovații și descoperiri, fie că înseamnă aplicații, device-uri, un medicament sau o tehnică nouă de tratament. Evenimentele ne țin ancorați în realitatea prezentă, dar mai ales viitoare.”.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline, aici, și vezi cele mai importante informații și noutăți din industria evenimentelor.

EventsOnline.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizatorii își pot posta gratuit evenimentele pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele de interes.