Cinci invitați cu specializări distincte, dar în același timp complementare și toate legate de sănătatea inimii, participă la webinarul organizat online, din data de 2 octombrie 2023, începând cu ora 18.00. În cadrul acestui eveniment, vom discuta despre îngrijirea și prevenirea bolilor cardiovasculare. Înscrierile sunt deschise pentru toți cei preocupați de sănătatea inimii și de cum putem preveni apariția bolilor cardiovasculare sau controla mai bine tratamentul lor, inclusiv, cu ajutorul tehnologiei și inteligenței artificiale. Confirmați aici participarea: https://www.medicalmanager.ro/ziua-mondiala-a-inimii-2023.

Organizat cu prilejul Zilei Mondiale a Inimii, webinarul aduce împreună experți în domeniul sănătății, specialiști în tehnologie și persoane interesate de sănătatea inimii pentru a discuta, învăța și împărtăși informații valoroase despre modul în care putem să ne menținem inimile sănătoase și despre cum tehnologia poate să ajuta profesioniștii din domeniul sănătății. Vor fi alături de noi, medicul cardiolog Ștefan Busnatu, nutriționistul, Adina Trandafir, medicul pneumolog, Luiza Iorga, specialistul în tehnologie, Mihaela Onofrei și expertul în fitness, Florin Cujbă.

Agenda întâlnirii include următoarele teme:

Vă așteptăm alături de noi luni, 2 octombrie 2023, începând cu ora 18.00, pentru a afla cum putem contribui la reducerea bolilor cardiovasculare în comunitățile noastre!

Webinarul ”Inima ta, responsabilitatea ta” este organizat cu susținerea Apollo AI Technologies, Pharmachat, Alphega Farmacie și dr. Heart, cu suportul platformelor MedicalManager.ro și EventsMax.ro.