Peste 60 reprezentanți ai asociațiilor de pacienți și ale celor mai importante instituții din sănătate au confirmat deja participarea. Speakeri interesanți și parteneri puternici susțin cea de-a opta întâlnire a comunității asociațiilor de pacienți CASPA. 

Participarea asociațiilor de pacienți este GRATUITĂ.

Luni, 7 octombrie 2019 reunim în București, la Hotel Novotel cât mai multe dintre asociațiile de pacienți din țară, pentru a le pune față în față cu reprezentanți ai autorităților, specialiști din domeniul medical, membri ai legislativului și reprezentanți ai companiilor din zona farma. Va fi un moment dedicat creșterii vizibilității asociațiilor de pacienți, creșterii vocii și posibilităților lor de implicare.

Pe agendă se află teme precum:

  • Cum putem implica pacienții în evaluarea performanțelor sistemelor de sănătate?
  • Siguranța pacienților: Cum o creștem cu ajutorul asociațiilor de pacienți
  • Programele naționale de sănătate: cum le recalibrăm în folosul pacienților?
  • Resurse digitale: cum le utilizăm eficient pentru a crește rolul asociațiilor de pacienți?

Parteneri puternici susțin eforturile noastre și vor participa la conferință: Alliance Healthcare România, Janssen, Alphega Farmacie și FADR: Federația Asociațiilor Diabeticilor din România.

Ne-au confirmat participarea și vor susține intervenții în cadrul Conferinței speakeri reputați precum:

Participarea reprezentanților Asociațiilor de Pacienți este GRATUITĂ. Pentru Asociațiile din afara Bucureștiului putem asigura și cazare, cu condiția înscrierii până la data de 9 septembrie 2019.

Pentru înscrieri și alte detalii privind programul întâlnirii puteți accesa pagina întâlnirii AICI: http://caspa.ro/caspa-ed8-oct2019/

Pentru companiile interesate să participe sau să susțină întâlnirea avem pregătite pachete speciale, disponibile aici: http://caspa.ro/inscriere-2/

Pentru orice informații suplimentare legate de eveniment ne puteți contacta pe următoarele adrese: office@caspa.ro sau ana.mihalache@oamenisicompanii.ro.