Dezbaterea CASPA.RO, cea de-a opta întâlnire digitală a Comunității Asociațiilor de Pacienți CASPA.ro din 26 mai 2021 este un eveniment dezvoltat la inițiativa Oameni și Companii, cu ajutorul Partenerilor Platformei www.caspa.ro. Participarea este GRATUITĂ, cu condiția pre-înregistrării prin completarea formularului de mai jos.

Evenimentul se va desfășura online, prin intermediul platformei ZOOM și va fi înregistrat.

După confirmarea participării dumneavoastră la evenimentul din 26 mai 2021, prin completarea formularului de mai jos, vom expedia pe adresa de email completată un mesaj de confirmare a înregistrării. În ziua premergătoare evenimentului veți primi din nou pe email detaliile de acces la Dezbatere, iar dacă ați completat și telefonul dumneavoastră un sms de reminder în ziua când are loc întâlnirea.

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că aceste detalii nu pot fi transmise și altor persoane, care nu s-au înregistrat în prealabil.

Pentru a procesa înscrierea dumneavoastră, Oameni și Companii va prelucra datele dumneavoastră personale.  Detalii despre modalitatea în care compania noastră prelucrează datele dumneavoastră puteți găsi aici.

Pentru înscrierea GRATUITĂ la Dezbaterea CASPA.RO  din  26 mai 2021 vă rugăm completați formularul de mai jos.