Învăță cum să utilizezi sistemele de monitorizare continuă a glicemiei la Ora Pacientului Rodiabet

Mai sunt doar două zile până la Ora Pacientului Rodiabet dedicată tehnologiei în diabet și lecției despre beneficiile utilizării sistemelor de monitorizare continuă a glicemiei.

Joi, 14 decembrie 2023, de la ora 17.00 vom învăța de la dr. Mihaela Dalea cum folosim corect CGM’s, care sunt dispozitivele compatibile și cum calibrăm corect senzorii. Înscrierile sunt deschise tuturor persoanelor cu diabet zaharat de tip 1 și se realizează prin simpla completare a formularului de aici: https://www.rodiabet.ro/poti-controla-diabetul-foloseste-tehnologia-14-decembrie/.

Tehnologia a parcurs un drum lung în managementul diabetului. De la sistemele de monitorizare continuă a glicemiei până la pompe de insulină de ultimă generație, dispozitivele sunt tot mai ușor de utilizat și mai puțin invazive. Dacă sunteți părinte al unui copil cu diabet zaharat tip 1 sau persoană cu diabet și utilizați deja tehnologia în controlul diabetului zaharat sau ați dori să aflați care sunt avantajele folosirii acestor sisteme, Ora Pacientului Rodiabet din 14 decembrie este webinarul de la care nu trebuie să lipsiți.

Webinarul este organizat pe platforma Zoom, joi 14 decembrie 2023, începând cu ora 17.00, iar pentru a primi linkul de conectare este suficient să completați formularul de participare disponibil aici: Poți controla diabetul: Folosește tehnologia! – 14 decembrie – Rodiabet.

var res = str.replace("Microsoft", "W3Schools");