Deschidem înscrierile la Ora Pacientului Rodiabet din 21 martie, iar invitatul special al acestei ediții este dr. Mihai Comșa, Medic Specialist Diabet, Nutriție și Boli Metabolice în Rețeaua de clinici private SANAMED. De data aceasta ne concentrăm pe importanța calculului corect al carbohidraților și modul în care putem folosi funcția Bolus Wizard pentru a ne ajuta să menținem un control precis al glicemiei. Pentru înscriere completați formularul de AICI: Pompa de insulină şi carbohidraţii – Rodiabet. 

În cadrul acestei întâlniri, vom descoperi de ce este esențial să înțelegem impactul consumului de carbohidrați asupra glicemiei și cum să calculăm corect aceste valori. Estimarea precisă a cantității de carbohidrați din alimente este esențială pentru a ajusta dozele de insulină în mod corespunzător, contribuind astfel la menținerea glicemiei în limitele recomandate și la evitarea fluctuațiilor bruste care pot afecta sănătatea și starea de bine.

Vom explora și diferitele tipuri de carbohidrați și modul în care aceștia afectează nivelurile de zahăr din sânge. Înțelegerea diferențelor între aceste tipuri de carbohidrați ne poate ajuta să facem alegeri alimentare mai sănătoase și să gestionăm mai eficient glicemia în viața de zi cu zi.

Indiferent dacă sunteți un utilizator experimentat de pompă de insulină sau abia începeți să vă familiarizați cu această tehnologie, această întâlnire este perfectă pentru a vă îmbunătăți cunoștințele și abilitățile în gestionarea diabetului zaharat de tip 1.

Accesează pagina webinarului și înscrie-te gratuit prin completarea formularului : Pompa de insulină şi carbohidraţii – Rodiabet.

Webinarul din 21 martie este parte a programului ”Poți controla diabetul: Folosește tehnologia” dezvoltat din toamna anului 2023 de RoDiabet – o platformă Oameni și Companii și Medtronic!